Monday, April 26, 2010

Az Uri Kozonseg mulat avagy Tear for Fears es Spandau Ballet Koncert

Tegnap este koncerten voltunk Lackoval - a kozos szulinapi ajandekunk jovoltabol :)

7-re volt kiirva a koncert, 6.50kor benyargaltunk a Sydney Entertainment Centre-be, ahol a sok biztonsagi or kozott annyira sok embert meg nem lattunk. Bealltunk a bufehez egy uditoert, es meglepodve lattuk, hogy siman be lehet vinni barmilyen italt/alkoholt a nezoterre, sot, volt aki talcan vitt vagy 4-5 poharat :))

A nezoter hihetetlen volt: telerakva szekekkel, nulla tancter. Mindenki szep sorban lecsucsult a helyere a kis italaval, patti kukijaval, mint a moziban.

Azon gondolkodtam, a 4 nap mulva fellepo Deep Purple koncert vajon hasonlo lesz???? Majd mindenki ul, vagy ha beindul, a szekek elott 0.01 negyzetmeteren tancikal,, na meg a sorok kozt :O)))

Szep lassan elkezdett szivarogni a tomeg, az atlageletkor nem 20 ev volt, de allati volt latni, ahogy a mamik is roptak mellettunk, komolyan mondom, megpusziltam volna mind, hogy ilyen vaganyak !!! :)))

A TEAR FOR FEARS koncert fergeteges volt!!! SZERENCSERE a kozonseg felpattant, es amennyire birt, tancolt, tapsolt, futyult, orditott - velunk egyutt :)))

Egy kis izelito:










Utana kis szunet, mig atrendeztek a szinpadot. A mellettem ulo csaj egy pillanat alatt lerohant minket: kiderult, hogy 35 eves, egyfolytaban buliznak a ferjevel, Irek, a szuleik kivannak a sok bulitol, de o meg nem akar megkomolyodni, Thaifoldon hazasodtak ossze tavaly, nem akar gyereket, de allandoan fogadnak es isznak es vidamak.. es kb. minden masodik szava a f*ck volt, viszont nagyon szorakoztato :O)))
A ferje elugrott egy kis sor-utanpotlasert, es hozott a fel sornak jegkremet, igy en is kaptam egyet, halali - csak neztuk, mint a moziban :O)) A csaj meg tombolt, uvoltott, enekelt torka szakadtabol, ha nem volt zene, akkor is.

Aztan jott a Spandau Ballet - bemutatkozo filmmel kezdtek. DE DURVA volt latni az akkori enjuket :))) mint a Duran Duran, Depeche Mode, Wham,,, azok a 80-as evek..
...ujhullamos fazonok... most pedig oltonyben :-)

De nagyon jo volt a hangja meg most is az enekesnek, es a tobbiek is beleadtak apait-anyait !!!! Mindegyik zenesz nagyon jol nyomta, vegigugraltak - izzadtak az egesz eloadast, jo kis koncert volt, habar nekunk az elso zenekar jobban bejott, viszont a kozonseg a vegere durvan beindult !!!

Volt am visszatapsolas, duborges!!!

Osszessegeben isteni volt az egesz!!!!! Most megjott a kedvem, hogy az oktoberben Budapesten fellepo 80-as evek sztarjainak koncertjere valahogy eljussunk !!!!! Ha meg lehet ra jegyet kapni????

2 comments:

moczot said...

sziasztok! azzal a kerdessel fordulok hozzatok, mivel meg csak egy honapja elek a varosban, hogyha van vmilyen magyar est, vagy fellep vmelyik magyar egyuttes valahol (lasd. ganxta) arrol hol tudok ertesulni az interneten? valaszotokat elore is koszonom udv.: Moczo Tamas

Unknown said...

szio, tudok 1-2 koncertet, ha erdekel, Nox es egy haverunk jatszik pl.pont ma Newtownban, nemsoka lesz asszem meg 1 koncertjuk Leichartban talan.. dobj egy emailt vagy egy emailcimet/skype/tel. csao!