Monday, April 19, 2010

Koltozkodunk...

.. hetfon-kedden, ugyhogy gyorsan feldobom a mai fotokat.

La Perouse-ban voltunk, kigyoshow-t nezni, de a vegen teljesen mashol kotottunk ki :)
A musor annyira halk volt es olyan sok ember allta korul, hogy egy orias varanuszon kivul nem lattunk semmit, bar azt mondtak a tobbiek, bemutattak az osszes Ausztraliaban elo kigyofajt, koztuk a ket halalos csipesut is. Allitolag aki ezt a showt anno kezdte, az elso napon meghalt egy barna kigyo mergetol. Jo regen lehetett, hogy szegeny nem volt felkeszulve antiszerummal... vagy annyira gyorsan olt a mereg.. :(

Ennel vidamabb sztori: mikor a varanuszt sasoltam, hallom, hogy az elottem allo emlegeti a Midnight Oil-t. Aki nem 1980-nal kesobb szuletett, talan meg emlexik ra :)))

Szoval ott all Peter Garrett maga, bent a hullok kozott !!! Huh, oldalra pattantam, szoltam Orsikanak es mire Peter kijott a karambol, mar lesipuskaskent kattogtattam a fotomasinat Orsikaval az eloterben :-) Nem lazsaltunk, odanyargaltunk hozza ("itt vagyunk, magyarok vagyunk, imadjuk a zenejet, es orulunk, hogy kornyezetvedelmi miniszter") es mar egy vadidegen holgy fogta is a fenykepezogepunket es csinalt harmunkrol par kepet !!!
HAHA, mint anno a szuloszoban a noverek, mikor Lacko vagta a koldokzsinort :-)))



FUUUU!!! Teljesen odavoltunk!! A '90-es evekben a "Beds are burning"re tomboltunk,,,, most meg 2010, Sydney es fotozkodunk a frontemberrel :O))) Milyen izgalmas a Vilag !!! Oh, yeah!!! Ahogy Csabi Bence mondja - valamit mar tud a kissrac :)))

ITT megnezheto a Midnight Oil szama:
http://www.youtube.com/watch?v=bDkwUlaJhs0

Hogy a mai napot befejezzem: a tengerparti seta utan atmentunk Coogee-ra ismet, ahol ezuttal Hajniek sutogettek, majd haza, majd eladtunk 2 asztalt, majd elnyargaltunk Phonghoz.

ui: kb. csutortokon jovok az uj haz kepeivel, berendezve, mert nem szeretek sokaig tokolni a dobozokkal, bar mar a korabbiakhoz kepest nehezitett palya szamomra egy aktiv kisgyerek, egy felaktiv nagy-gyerek, egy sokat dolgozo ferj, es egy 3 melon dolgozo EN :-))

Bencenek ez lesz az 5. lakhelye, nekunk Lackoval kozosen pedig a hetedik- es ez a 7.evunk, csupa jo dolgok :))) Mindenkinek csokozon a het vegeig! Heti utravaloul kuldom Nektek:
"Lehetetlenek nincsenek - es a csodakra sem kell sokat varni, ha melozunk rajtuk egy kicsit."
(a la Szilvika)

No comments: