Friday, December 11, 2009

A Kurzus

Beiratkoztam a 3 napos gyogyito kurzusra. Rengeteg irni valom lenne, sokfele temaban.

Egyelore egy nem idevago rovid hir.
Az egyik gyakorlaton egy ausztral ferfival kerultem ossze, kb.50-60 ev koruli, 3 gyerekkel. A felesege is ott volt. A feladat kozben volt idonk par mondatot valtani. Kerdezte, honnan valo vagyok. Mondtam, Magyarorszagrol. Erre kerdezi: ismerek egy 72 eves magyar gyogyito holgyet itt, Sydney-ben? Mondom nem. Erre o: pedig nagyon figyelemre melto. Elvittek hozza az egyik fiukat 3 eve aki akkor alkoholista volt. EGY kezeles utan a fiu tobbe nem nyult alkoholhoz.
Ennyit arrol, hogy lemaszunk a tuzletran. Mondana Ford Fairlane - en pedig azt mondom: jo ha az ember pszichiaterhez/pszichologushoz jar. De van alternativa is.

Majd meglatjuk, mi sul ki ebbol, es kesobb irok is bovebben annak, akit erdekel, egyet hadd irjak itt annak, akit erint: M!!! ;-))

2012-vel kapcsolatban, a H1N1-gyel kapcsolatban, a "bizonyos korok megmergezik a Fold lakossagat" temaval kapcsolatban, az osszeeskuves elmeletekkel kapcsolatban, stb.:

(Ha olvastatok a Mennyei Profeciat,,,,) Amikor a Kritikus Tomeg eleri a Foldon az Uj Tudatossag szintjet, sok emberben automatikusan aktivizalodik az uj DNS... Ez jelenleg mar elkezdodott es nehany ev mulva befejezodik. Az Uj Energias Gyerekek mar magukban hordozzak a Valtozast (tudjatok, tudatos gyerekekhez tudatos felnottek kelle/ne/nek).
A lenyeg: a Tudatossag Uj Szintjen lehetnek itt virusok, bacik, konspiracio. Magasabb a Tudatos Ember rezgese annal, hogy ez kart okozzon benne.
Az ilyen es ezekhez hasonlo elmeletek mondjuk ugy, hogy csak leszivjak az ember energiajat.
Esetleg massal is lehet foglalkozni ezeken kivul..
Mi krealjuk a sajat valosagunkat.
Pelda. "Furdes utan ne menj ki az udvarra, mert megfazol." "Reggel nem lehet edesseggel kezdeni". "Vegyel fel zoknit, mert felfazol." Utobbihoz: hol? Itt es Ujzin peldaul mezitlab jarnak, de sapkaban, es nem faznak fel!!! Valaha, valamelyik osunk ezeket allitotta, anyarol leanyra szallt a hihedelem, de megallja vajon a helyet napjainkban is? XY korulmenyek kozott?
Kerdes, kinek, mi fer bele, es miert? Szerencsere lehet dolgozni rajta :o)

No comments: