Wednesday, December 2, 2009

Energiagyogyaszat

Most, hogy Bence jobban lett, gyorsan leirom a sajat gyogyulasomat, megint Hala Phong-nak, a Tanitomnak!

Honapok ota iszonyu alsolabszar fajdalmam volt a jobb labamban. Ilyenkor az ember talalgat es kombinal. Csaladban elofordult vegzetes betegsegek, rengeteg vezetes, keves mozgas, etelek, mi lehet vajon.

Vegul csak kertem gyogyitast 2 hettel ezelott, a hetfoi meditalos osszejovetelen a labamra, mikor is Michael, az egyik "regi motoros" gyogyitott. Kb. tiz perc utan mindketten leizzadtunk, de en meg extraban ugy is ereztem, mintha a labszaramban kb. a sipcsonttal parhuzamosan egy 20 centis ego fajdalomoszlop vibralna, egesz le a talpamig. Rettentoen fajt egy darabig, de a gyogyitas vegere megkonnyebbultem. Michael csodalkozott, mennyi energiat vett fol a labam altala.

Masnap kaptam egy emailt Phong-tol, hogy ha meg faj, menjek heti 2x hozza gyogyitasra.
Termeszetesen szerdan ott voltam. 15 perccel kesobb a fajdalmam 90%-a eltunt. Ugy nez ki, rosszul csinaltam egy specialis legzest, sajnos, de Phong-nak koszonhetoen sokkal jobban lettem. Pentek delutan ota teljesen elmult a fajdalmam. Az a fajdalom, ami egetett, "leszakad a labam" erzessel kinzott, es volt meg egy rossz erzesem addig a napig: mintha a vadlimban egy buborek akarna szetrobbanni. Ja, es pici sepruvenak kezdtek kialakulni egy felkor alakban, ami meg esztetikailag se lett volna szep. Ismerve a csaladtortenetunket, nem voltam boldog.

Penteken Phong a labam gyogyitasa utan a hatam es a fejem fixalta, az energiarendszeremet helyreallitotta. Az ujjaimnal, kezfejeknel,, bizonyos akupresszuras pontok nyomkodasaval kivette a blokkokat a meridianrendszerembol. Azota elek, mint Marci Hevesen. Es a venak elhalvanyodtak!! Elkepeszto! Csak orulni tudok, hogy en is ezt tanulom :-))

No comments: