Thursday, May 1, 2008

THE WIGGLES MANIA



Shrek utan regi-uj orulet megy itthon: Ok pedig A WIGGLES Csapat. Najo, a Capamese is porondon van neha, de mast igazabol nem nezunk a teveben. Shrek hanyatlasarol mondjuk Lacko tehet, az uj Playstation 3 megvasarlasaval :O))) Mivel az europai regiokodos dvd-ket nem olvassa le. Nesze neked Shrek 1-2-3, Mezga Geza, Vuk, Vizipok Csodapok, es meg sorolhatnank... a masolasra varo filmeket, mert ugy nezhetok /lesznek, egyszer csak/.

Visszaterve a Wiggles-re: 1991-ben alakultak, a vilag legnagyobb ovis bandajanak, illetve "gyermeked elso rock bandajanak" neveztek oket. Rengeteg zenei albumot, videot, tv sorozatot es koncertet adtak. Harom even at zsinorban Ausztralia csucs szorakoztato formacioja volt, 2006-ban 50 millio Ausztral Dollar bevetellel. Rengeteg dijat -koztuk arany, platinium, dupla platinium, multi-platinium -nyertek a tobb, mint 17 millio dvd es 4 millio CD eladasaval.
A tagok kozul harman az egyetemen talalkoztak, ahol ovobacsiva kepeztek magukat /pre-school teacher/. Az iskolai project vezetett elso albumuk kiadasahoz, 1991-ben. Munkassagukban a zenet otvozik a gyermeki fejlodessel, allando szereploik /pl. Dorothy, a Dinoszaurusz../ es "Wiggly tancosaik" vannak, akik veluk egyutt turneznak. 2002-re a legsikeresebb iskola felkeszito/ovodai tv programma valtak. Franchise rendszerben mukodnek mas orszagokban, szorakoztato parkot hoztak letre az USA-ban es Ausztraliaban.

Irhatnek pl. arrol is, hogy kell levizsgaztatni Ausztraliaban /Uj-Del-Wales allamban/ autot, jogsit lefordittatni, vagy akar letelepedes ugyintezesrol, de a Wiggles mindent visz! IMADJUK :))))


No comments: