Tuesday, November 22, 2011

A film: Being in Heaven

Itt a film, amiről írtam, érdemes végignézni :D

http://www.beinginheaven.com/

Nagyon mókás volt nézni, hogy ahogy a film elején a főszereplő magyarázza az interjút készítő srácnak az élményeit, pláne, mikor az "Egység" érzését taglalja... kb. ugyanígy szoktak ránk is nézni az emberek.. hehehe... aztán a végén nagyon sok esetben ugyanaz a reakció, mint a srácé, vagyis a rádöbbenés, és az életre szóló változások. Akár azonnal is.. és ez valóban ilyen egyszerű!
(Szeretném hangsúlyozni, hogy semmi köze nincs a spirituális humbukoknak ehhez, már bocs mindenkitől, mindenkinek maximális tisztelet, de ez másról szól.)
A múlt heti lelkiállapotom miatt különösen érdekes volt, hogy Bondi Beach-csel indul a film és North Sydney-t emlegeti az ember (ott laktunk tavaly). Minden, minden összefügg, Atyaúristen, de jó!!!

A főszereplő - Michael Domeyko Rowland - egyébként Ausztrália vezető Személyiségfejlesztő Előadója és Szerzője, bámulatos a sztorija, bámulatos ez az egész a madárral.. pont úgy, mint Dee Whyban múlt hétvégén a saját tapasztalásom a szörfözni tilos táblával. Ultrabrutál :D

4 comments:

Globetrotter said...

Igen, nagyon szivesen megneznem a filmet, tegnap ota nezegetem, hogy lehetne hozzajutni, de ahogy latom, csak Australian belul elerheto a film.

Unknown said...

Igen? Nem is tudtam.. bár megnézem moziban is, mielőtt összedobunk pár workshopot, isteni inspiráció az ember.
Elfelejtettem megkérdezni Márkot, hogy honnan szerezte a dvdt, bár feltételezem, hogy megvette a weboldalról. Pontosan arról beszél a fickó, amit csinálunk, csak egész más megközelítésből, egyszerűen nagyszerű hallani különböző oldalakról, pláne, ami a logikai agynak is kielégítő (legalábbis én szeretem) :D
Van egy másik film is, az a youtube-on is fent van, mindjárt megkeresem.

Globetrotter said...

koszi elore is! Valahohy mindenkepp megszerzem, addig is olvasom a Theta Healingrol szolo konyvet es keszulok a februari kurzusra! Mar vennem a repjegyet :)) Pozitiv elmenyekkel teli szep napot! :-)

Unknown said...

huuu, várj még pár napot, addigra kitalálom, hogy tudunk menni, február első hetében mennék legszívesebben, de még egyeztetnem kell az ovival...