Friday, November 11, 2011

Sydney

Ma már a 3. napunkat töltjük a városban. Tegnap rádöbbentem, hogy nincs jetlegünk, avagy EGYÁLTALÁN nem okozott problémát az időeltolódás.

Ez azért érdekes, hiszen thetaban először is biztonságos és zökkenőmentes utat láttam magunknak, ami természetesen így is volt, illetve az időérzetet is manipuláltuk, vagyis rövidebbnek tűnt, mint amennyi volt (25 óra összesen) plusz még azt is vizualizáltam, hogy a testünk-lelkünk simán alkalmazkodik az új időzónához. Tegnap leesett a tantusz: gyakorlatilag tökéletesen alkalmazkodtunk.

Először is csak a Helsinki-Singapore járaton aludtunk, a 9 órás Singapore-Sydney útvonalon egyikünk sem (pedig vártam, hogy Bence fog, de nem).

Szerda reggel 6 órakor szálltunk le Sydneyben, egészen frissen a hosszú út ellenére. Azért én kb. 1 körül kissé befáradtam, utána Orsika, de aztán erőt vettünk magunkon és elmentünk a Warringah Mall-ba bevásárolni, majd a Manly Beach-re. Ez már kb. 3 órakor volt. Egyszerűen döbbenetes, hogy Bence végigrohant vagy másfél órát a tengerparton a vízben - miután-mielőtt rollereztek és játszótereztek Apával - ennyi utazás és ilyen kevés alvás után. Viszont legalább Lackó is kifáradt :D

Szóval Bence asszem fél 6 körül kidőlt és reggel fél 6-ig aludt. Mi kicsit később feküdtünk le, valamikor este, és szintén fél 6-kor keltünk. Tegnap a lakásban pakoltunk, be voltunk lassulva kicsit, de este 7-ig egyikünk sem aludt, vagyis akkor Bence aludt be és ma reggel 7-kor ébredt. Mi talán 9-1O körül aludtunk el, és szintén Bencivel keltünk.

Nagyon durva ez az új alvási szokás, mivel Bence 5,5 éve alatt 7-edszer voltunk most otthon és eddig mindkettőnknek minden alkalommal kb. egy hetünkbe telt a teljes regenerálódás, úgy, hogy az első 3 nap abszolut fordítva működött.

Ennyit a thetáról, mondanám.. de.....

A tanítványaink használják a szerzett tudásukat, alkalmazzák a gyakorlatban. Nagyon nagyon nagyon nagyon szívből örülök, hogy olyan emberekkel hozott össze az Élet, akik értik, tudják, működtetik, és segítenek magukon, egymáson és másokon. Ahogy lesz időm összeállítani, felkerülnek a www.thetahealing.hu oldalra a tapasztalatok, mert van bőven, pl. epilepsziás gyógyítása, gázkazán gyógyítása, váll, nyak, lábgyógyulás, kisgyermek láza 1O perc alatt lement, pénzteremtés, nyeremény- teremtés, és még sorolhatnám, de majd felsorolom a weboldalon.

Itthon elpakoltam, rengeteg a cuccunk.

Van egy csomó kinőtt 4-5 éves fiúknak való ruhánk és 5-6 éves kisfiú ruhák, amik szinte vadiújak, de nem hiszem, hogy Bence februárban hazajön velünk, ezért ha valakinek szüksége van ilyesmire, szóljon, illetve 3-5 éves fiúknak való játékok is hegyekben állnak, amiket lecseréltünk. Garage sale vagy ebay áron eladom őket.

1 comment:

Alexandra said...

Üdv itthon!
Engem érdekelnek a ruhák, ha kellemesen alacsony áron meg tudunk egyezni :)