Friday, November 4, 2011

ATYAÚRISTEN

Három óra és még mindig nem alszunk! 7-kor keltünk, 2-kor feküdtünk, de a múlt heti csütörtök mindent vitt, reggel 6-kor feküdtem és 8-kor keltem - mindezt azért, mert fordítjuk a 8O oldalas munkafüzeteket és kicsit elkalkuláltuk magunkat (vagy mondjuk Mexicoban bandáztunk inkább), plusz ami fontosabb: imádom, amit csinálok és ez valami olyan energiát ad, ami elmagyarázhatatlan (nem mondom, hogy ez a "normális", de az biztos, hogy nem is abba a "kategóriába" esem). Rejtély, hogyan tudok napokat gyakorlatilag végigbeszélni 3x8 órában, márpedig csont nélkül megy :) Ha eddig energikus voltam.. akkor itt a TurbóSzilvi - Sydneyben szerdától. Mondtam már, hogy Californiában azt mondják: Thétázz, ez jobb, mint a drog? Csatlakozz az univerzumi energiákra és csak figyelj :D

A facebookon létrejött az Első Magyar  Theta Generáció zárt csoport. A diákok, pardon, végzett Theta Konzulensek használják, amit tanultak és egyre másra írják a tapasztalatokat. A kedvencem, mikor Anyán való rövidebb meló után a baba rusnya (tökfehér) szájpenésze vasárnapra eltűnt - mindenféle külső behatás, gyógyszer nélkül (hiába, ez a család már most híres :D).. aztán van, aki manifesztált magának egy nyereményt, van, aki jól alszik, van, aki epilepsziást gyógyított sikerrel, van, akinek a lába (csípőficam) nem fáj, és van, akinek a síró gyermeke nem ébred sírva azóta (mint Bence anno). A thetahealing.hu -ra össze fogom szedni a tapasztalatokat, sokan dolgoznak -a 45 diákból- magukon.
Tegnap volt nálam egy estés gyakorlás, még a wc is foglalt volt, annyian voltunk :)

Holnap 6-tól haladó kurzus, most azon gondolkodom így hajnalban, hogy fogunk beférni a 3O fős terembe? Már most 33-35-en vagyunk asszem! Juhuu, micsoda Csapat!

Orsika szerzett egy olyan FUNKY válogatást, amire asszem éveken át roptam, jó az éjszakai hangulatunk :D

Sydney olyan távolinak tűnik... és mégis mindjárt ott vagyunk. Már szerveződik - szintén valamilyen rejtélyes módon - Ausztráliában az Alap DNS kurzusunk. HOGYAN KERÜLTÜNK EBBE BELE??? Haha, csak kapkodjuk a fejünket!

No comments: