Friday, November 4, 2011

A TERV - megújított változat

A ‎2012-es TERVEM - Orsikával és a Fiúkkal: 


Január: Ausztrália (Alap, Haladó, Szivárványgyerekek) + 1 hét India: 1 tanárképző, plusz a magyar módszert elkezdeni kivinni Au-ba vagy bevinni az ozzi köztudatba


Február: Magyarország: Alap, Haladó, Teremtés és Bőség kurzusok, Bp., Szeged, SzívAktiváció, tévéinterjúk és nekipattanni a ThetaOvi szisztémának


Márc-Ápr: Ausztrália, Alap, Haladó, Szivárványgyerekek, Teremtés, Lélektárs


Máj-Júni: Magyarország: Alap, Haladó, Teremtés, Szivárványgyerekek, Lélektárs


.... itt ráérünk egy Kanári Szigetekre, vagy/és Prágára, Svédországra pl.


Júli-Aug: USA, tanárképző a Mester fokozat befejezése


Aug: Budapest, Intuitív Anatómia -  3 hét reggeltől estig tanfolyam!


Szept-Okt: USA és meglesz a ThetaHealing® Certificate of Science végzettségem. 
(mi ez, a Theta tudományok tudora hehe) 


Nov-Dec.: Ausztrália, TMSTt és ThetaOvit a megfelelő helyeken továbbra is intézni


Mit várok az Univerzumtól:


- maximális támogatást az összes tervemhez, minden szempontból 
- pénzt az ÖSSZES befektetésre (repjegy, szállás, kurzusdíjak), 
- ráérő férjet, aki bárhonnan képes dolgozni - ÉS ez az Ő döntése kell, hogy legyen
- gyerkőcnek megfelelő ovi-sulirendszert (Amerikában már megvan), 
- Isteni időzítést, 
- könyvkiadót és terjesztőt a ThetaMesekönyvekhez, a ThetaMagyar könyvekhez
- nyertes-nyertes szituációkat minden pillanatban mindenkinek. 


Mellesleg, ha otthon nyomjuk az Alap, Haladó, Szivárványgyerekek (7-99évig), Teremtés és Bőség, Intuitív Anatómia kurzusokat, úgy megemeljük a tudatosságot, hogy a Világvége érdeklődés hiányában itt is elmarad, juhuu! 
He he he :)


ui: egyébként úgy képzelem, hogy Lackó és Bence India és a februári magyarországi kb. 1O nap hazaugráson kívül mindenhol ott lesznek. Ehhez kell Lackó szabad akarata, és mivel látjuk, hogy ez a pár hónap hogyan mutatta meg magát, a következő pár év is simán tökéletesen működhet, levonva a megfelelő konklúziókat és megalkotva az újabb és újabb lépéseket. Bence nem véletlenül született hozzánk, ez a legtisztább a képletben :D


XTRA kiegészítés:
csak azért, hogy tisztán lássunk (meg majd kiszedem magamból a "Neked könnyű Szilvi" típusú megjegyzéseket, mert hogy érint engem? Idegesítően haha). 


Szóval: ITT ÉS MOST MINUSZ 25 EZER DOLLÁRRAL INDULUNK (cirka 5 és fél milla). Viszont hálás vagyok a Hitelkártya cégeknek, hogy megelőlegezték nekem a tanulmányaimat, nélkülük ez a project nem jött volna létre, úgyhogy itt és most kifejezem elismerésemet az Amexnek, a MasterCard-nak és A CSALÁDOMNAK, aki hisz ebben :) 


Még valami: mindenkinek igaza van, aki azt gondolja, hogy ez őrület, és aki azt gondolja, hogy Hajrá! És mellesleg azt is megváltoztattam már, hogy fel kell áldozni a lakásomat azért, hogy bevételhez jussak (Thétások: a lecsekkolandó hitrendszer: "fel kell áldoznom az egyik részemet azért, hogy megkaphassam, azt, amit szeretnék".) Szóval, lakás marad, sőt, a VÁRBAN, Dunai rálátással képzeljük el a THETA HEALING GYÓGYITÓ CENTRUMOT a közeljövőben - ezt még nem is mondtam. És ugye amit elképzelünk, az meg is valósul :D


Innen szép startolni, azt gondolom, és még majd arra is ránézek Thetás szemmel, hogy pontosan milyen kihívásokat is kedvelek ? Hahahaha


Még egyszer: Cukkéró Lackó lehet, hogy most a "dobott egy hátast" állapotban van, de azt is tudja, hogy én azok közé az ŐRÜLTEK közé tartozom, akik megváltoztatják a világot. Aki akar, tartson velem, aki meg nem, annak kellemes Utat az Élet szépséges tengerén :)


Azt hiszem, a ThetaOvi ötletem mostanra már nemcsak Ausztrália, de a Fülöp Szigetek területére is beszivárgott (hiszen ha Indiában az oktatási rendszer része a technika, Tokióban meg a kórházakban használják ugyebáriusz minden lehet) :) És képzeljétek el, ehhez egy olyan kissrác adta az inspirációt, aki most 5,5 éves. És aki napról napra érdekesebb dolgokat mond.. Éééés olyan "ŐRÜLTEKKEL" találkozom, mint amilyen én is lettem, és akikről még sokat fogtok itt hallani :)


Sokan mondják "ez lehetetlen" "ez hülyeség" "ki vagy te, hogy blablabla" "mi lesz a családdal" "ennyit utazni" "iskola" stb. - és tudjátok mit, igazuk van. A saját fejéből mindenki a saját szűrőin át látja a valóságot. És ez így tökéletes.


ÉÉÉS van egy másik aspektusa a dolognak: amikor az ember 3 nap alatt 3O-4O évnyi tudást és képességet tesz magáévá, amikor elmegy egy tanfolyamra és más emberként jön ki pár nap múlva, sőt: az élete soha többé nem lesz ugyanolyan, mint előtte volt.. egy olyan úton lódul meg, ahol a legjobb dolgok történhetnek vele, olyanok, amikről nem, hogy soha nem mert álmodni, hanem olyanok, amikről nem is tudta, hogy léteznek.


Amikor már nem számít, hogy más szerint hogy kell élni, hanem amikor már minden lehetséges. Amikor nem kell gyógyszert beadni ahhoz, hogy meggyógyuljon a gyerek, amikor már nem kell idegeskedni, hogy van-e elég, vagy nincs, amikor már túllépünk a saját paradigmánkon, mert MEGENGEDJÜK MAGUNKNAK, HOGY MEGÉLJÜK AZ ÉLETET. 
Amikor tudjuk, hogy MINDENÜNK MEGLEHET, már NEM AKARUNK mindent BIRTOKOLNI. 
Amikor tudjuk, hogy bőségben élünk és több, mint elég van, akkor az Univerzum megoldja a "HOGYAN"-t. Akár vicces ez, akár nem. De leginkább legyen az, mert az ÉLET SZÓRAKOZÁS, és fogalmazzunk úgy: pont jókor vagyunk jó helyen. Minden pillanatban.


Megtiszteltetés számomra egyébként, hogy Steve Parker az alábbi videoban szereplőkhöz hasonlított Orsit és engem a múlt héten itthon és, hogy Vianna Stibal, akinek a Dalai Láma 2 követen át köszönte meg az Emberiség számára nyújtott segítségét, szintén hasonlóakat mondott Mexikóban:





AZ EGÉSZ VILÁG A HAZÁNK ; -) 



No comments: