Tuesday, July 19, 2011

MAGYARORSZAG 2011 Nyara

Kicsivel több, mint egy hete Itthon vagyunk már.

Keddtől csütörtökig Balatonföldváron voltunk. A szomszédok elmondása szerint óriási szerencsénk volt az időjárással - az biztos, hogy szikrázó napsütés, kék ég, és TÖKÉLETES vizhőmérséklet várt ránk egy kellemes kis nyaralóban, nagyon szép volt az egész, pláne, hogy az udvar végén a Balaton hullámai ringatóztak.. Gyönyörű reggelek, romantikus naplemente, volt minden, mi szem-szájnak ingere, sőt, még Siófokra is átruccantunk. A Kék Szalag verseny csütörtökön reggel indult, háttérben a fehér vitorlák...


Megszerveztük azt az előadást, ami az előző bejegyzésemben látható: kb. 3O-an vagyunk már.. ami azért érdekes, mert 3O fős a terem :)))) Augusztus 2-3. hetére is szervezünk hamarosan egyet, de az hét közben lesz majd, nem hétvégén.

Péntek óta Szegeden vagyunk, én szombat reggel megyek Pestre, Bence vasárnap este jön utánam, legalábbis most ez a terv.

Bence és Gabi minden nap strandra járnak, Bence már majdnem úszik :))) Ahhoz képest, hogy múlt kedden még tartott a viztől a Balcsin... ez elmúlni látszik.. karúszók, lebegés, csúszdázás... minden van.. lángossal, palacsintával együtt.. tiszta jó ez a forró nyár, ilyen cuki nagyszülőkkel :)))

Képek:
https://picasaweb.google.com/liliom32/Balaton2011Julius

https://picasaweb.google.com/liliom32/Szeged2O11Julius

:)

No comments: