Sunday, July 18, 2010

Az uj lakas

A leendo lakasunk pont ott lesz, ahol nagyjabol elkepzeltem nemreg - bar nem tudtam, hogy fogunk oda kerulni - mivel esszel egyaltalan nem oda akartam koltozni.

Szoval egy teljesen zart tarsashaz vagy lakopark szeru epuletkomplexum, csak biztonsagi kapus-kulcsos bemenettel, 3. emeleti, 2 szoba+2 furdoszoba+2 erkelyes teglabol epult, nyitott konyhas vilagos lakas, belso mosokonyhaval, beepitett szekrenyekkel, az egyik furdoszobaban sarokkaddal, es tandem garazs+ tarolohelyseggel.
A haz felszereltsege: ket uszomedence (1 kinti, 1 fedett), konditerem, szauna, kozos udvar /parkositva, palmafakkal/.
Negy utcara van park, jatszoter es Lacko egyik focipalyaja a vasarnapi focihoz, 1 utcara a "helyi tesco", kozel a bevasarlo kozpont es 2.8km Many Beach. Ovi es melo nem sokkal kozelebb, mint Burwood-bol, de valamivel kellemesebb.

Az ugynokseg elorebocsatotta, hogy osszesen maximum 2 kulcsot kaphatunk /ami nelkul meg ki sem lehet menni az epuletbol/ es nem teregethetunk az erkelyekre. Gondolom, van szabaly arra is, hogy mikortol meddig lehet uszni/kondizni.. es emlekezve a Dee Why Beachen levo lakasunk szabalyaira (ugyanaz a felugyelo szerv, a Strata Management) lesz meg 1-2 jo otletuk, mint pl. anno: nem lehet labtorlot az ajto ele rakni, hogy ne rontsd a lepcsohaz osszkepet.

No comments: