Thursday, January 28, 2010

Megvadult a Csemete

Egyszeruen nem hiszem el, hogy ilyen vagyok: alig videozom Bencet! Orokke elfelejtem, hisz mindig kikapta a kezembol, mikor regen probaltam, vagy esetleg PONT addigra hagyta abba, amit fel akartam venni, mikor vegre fel akartam venni.

Asszem Ujevi Fogadalomnak bevallalom igy januar vegen , mert jo lenne a Minikerol tobb anyag.
Igazabol csak a fenykepezovel szoktam rovidfilmeket csinalni, de rendesen kellene.

Ez az egesz onnan jott, hogy imadja magat nezni foton vagy videon.
Azon kivul az elmult hetekben tobben erdeklodtek: beszel mar Bence? Mindig "ilyen"/"olyan"?
Igen, en ertem a kerdeseket, hiszen tarsasagban neha teljesen megkukul/ramtapad es pont ugy nez ki, mint aki se lat, se hall, se nem beszel.
O ilyen. Sok gyerek maskepp viselkedik x tarsasagban, mint y tarsasagban.
Sok gyerek teljesen maskepp viselkedik az anyjaval, mint xy-nal,, stb.
Bence mindig maskepp viselkedik, mint az ember gondolna.

Ma pl. vegigsetaltuk/rohantuk/ugraltuk Palm Beach-et hosszaban, homokban es vizben.
Azt hinne az ember Lanya, es annak Apja, hogy a Kisded felholtan esik ossze ezutan, vagy legalabb nap vegere. Hat nem. Ezt kovetoen a bevasarlast is rohanva tette volna meg, ha lehet. Fejere kellett huznia a ruhakat, hogy megnezze, milyen csinos bennuk, vegigkerdez mindent, fel kell probalni a Juci mama cipojeloltjeit, gombat kell venni a kozertben, mert azt enne.....
Majd 9-kor meg nem aludt (ezt nagyon nem szeretem). Amugy is: estenkent az a maniaja, hogy lefutja a maratont a lakas 2 legtavolabbi pontja kozott mintegy fel ora alatt turbo uzemmodban.
Ezt a gyereket ki huzta fel???
Ezen kivul EGYFOLYTABAN beszel. Olyan dumaja van, hogy behalunk, neha ugy kell szo szerint rohogni, ma pl. majd kiestunk a kocsibol - mondjuk minden karomkodast pontosan hasznal - amire 2 taktikank van azon kivul, hogy nem beszelunk csunyan (elotte). 1. nem halljuk meg es tovabbszojuk a beszelgetest mas mederbe, 2. szoktuk neki mondani, hogy ha valami nem tetszik, lehet mondani: a teringettet, a teremburajat, azt a het meg a nyolcat, esetleg azt a leborult szivarveget. Neha az ejnye-bejnye vagy ingyom-bingyomot gyakorolja - uvoltve.
Ezzel szemben miert birt ki 2000 km-t a kocsiban ulve gyakorlatilag 4 napon at? (leszamitom a punnyadast es gyaloglasokat) ???? Najo, a mellette uloket neha megharapta/csipte, de ahhoz kepest halal nyugodtan ult itt is, es a repulon is Europa-Ausztralia viszonylatban - fel ev alatt ketszer.
Talan Ildikonak van igaza, aki azt mondta: "az Ikrek rohannak, ha a kornyezetuk all, de figyelnek, ha a kornyezet mozog"!? S a mai delutan utan este eppen vele beszelven megemlitettem neki: "Ildiko, Bencenek annyi energiaja van, mint otunknek egyutt" - erre o lazan ennyit valaszolt: "Szilvi, ennel sokkal tobb van neki". Szilvi alsonemut felkot es Bencet raszikszalagozza egy villanygeneratorra - aa, nem, majd keresek neki valami edzest - heti 10 oraban, mert meg csak kicsi gyermek.....
Es majd feldobok ide egy videot arrol, mikor mar sirva konyorgunk, hogy fogja be a szajat, barmilyen nyelven is beszel :)))))

No comments: