Friday, January 22, 2010

Brisbane

Villamgyors bejelentkezes Queenslandbol: kb. 32 fok, 60% paratartalom.

Szerdan reggel fel 8kor indultunk Brisbane-be. Utkozben megalltunk Coffs Harbour-ban a Nagy Banannal, majd ketszer meg tankolni, vegul Surfers Paradise-ban a Gold Coast-on este 8 korul, mielott 10-re felertunk Andiekhoz, akiknek vendegszeretetet elvezzuk.
Ezuton meg egyszer nagyon koszonjuk Nektek! :0)

A 12 oras ut nagy reszenek levezetese teljesen kiutott, delelott meg alig eltem. Jo lesz visszafele, mar latom, de ezuttal majd befogjuk Orsikat is :))) Apu viszont az uton egesz jol belejott a bal oldalas vezetesbe :O) Bence tulajdonkeppen vegig birta ulni a fel napot az autoban, de az eppen mellette uloket kikeszitette, mert neha nekiallt harapni vagy csipni. Unatkozott. (Azt hiszem, egyelore ritkitjuk a hosszu utazasokat, volt most eleg.)

A tegnapi Brisbane-varosnezes es esti belvarosi strandolas utan ma Manly-ben voltunk delelott, ahol a tenger partjan levo hatalmas, tengervizzel teli medenceben furdoztunk. Orsika es Bence vizicsuszdaztak egy csomot, ahova aztan Csocsi is becsatlakozott (en pedig fotoztam).

Jelenleg (pentek delutan) Orsi, Juci es Apu ujra a belvarosban setalnak, mig mi Bencevel, Potyivel, Csocsival es Andival itthon vagyunk. Hamarosan felvesszuk a kirandulokat es elmegyunk egy kilatohoz, ahonnan szemunk ele fog tarulni az egesz nagyvaros vilagosban, majd sotetben.
Erdekesseg, hogy mig Sydney-ben este fel 9 korul sotetedik, itt mar este 7-kor.

Szombaton a Tamborine Hegyseghez fogunk kirandulni, vasarnap pedig mar hazafele tartunk majd kis kiterovel az Arany Part es Byron Bay fele. Hetfon ujra ovi, kedden pedig Ausztralia Nap lesz.

No comments: