Thursday, January 7, 2010

Fejjel lefele logunk ujra :-)

Megjottunk, jo volt az ut, az Arab Emiratusokban most sem csalodtunk, es az idozites is remek volt!

Du.fel 3kor indult a repcsi Becsbol, este 8 korul leszalltunk Dubaiban. A 3 oras repteri varakozasi ido nagyon gyorsan elment. Mivel valahogy elfoglaltuk Bencet a rovidebb szakaszon, ahogy felszallt a gep Dubaibol Sydney fele, o alomba zuhant es aludt vagy 8-9 orat, ugyhogy csak az utolso par oraban volt ebren, akkor pedig mar keszulodtunk reggelizeshez. Kaja, leszallas.
Es maris este fel 11 is volt :))
Mivel aludtunk (en mondjuk nem nagyon) a gepen, itthon hajnalban ujra sikerult par orat szundizni.

Ma csutortok reggel van, remek ido, 30 fok korul, bar kisse paras.
Tegnap tengerpartoztunk (le is pirult mindenki), ma viszont itthon fogok tevekenykedni, kb. 6-8 adag mosas var. A kipakolast mar erkezes utan megcsinaltam, leginkabb pihennek vegre, mivel az elmult 4 napban aludtam vagy 12 orat.. Bence jol birta az utat vegig, teljesen elegedett vagyok es ha minden igaz, ma mar rendesen alszik.
Tibiek itt vannak, jonnek mennek, nemsoka utaznak eszakra. Bence nem veszi jol azt a helyzetet, hogy van meg 1 gyerkoc a lakasban. Apuek jonnek jovo heten, lesz nagy orom: Juci mami keszuljetek a nagy hintazasokra :)))

Lackonak uj allas van kilatasban, ma mond fel. Juhuu, nagyon orul !!!!
Hasonlo a jelenlegihez, de van munka boven es jobbak a korulmenyek: pl. van sutogeto helyuk, pingpong asztal, es mindenfele kikapcsolodasra alkalmas jatekok, pl. Wii, hogy a munka kozben legyen egy kis frissito szunet. Errefele nem szokas azt mondani, hogy nem kotelezo itt dolgozni (legalabbis a mi tapasztalatunk szerint).

Nagyon jo volt otthon, ujra latni a Csaladot es a Baratokat, hoesest, es kicsit szetfagyni :)))
Viszont nagyon szuper is visszajonni a melegbe, ide, ahol nem a politikarol es a H1N1 virus remhireirol maceralnak percenkent. Az is erdekes, hogy itt ugyan van penzuk az embereknek, meg sincs minden haznal magantuzijatekozas.

No comments: