Saturday, August 1, 2009

A Csontkovacs es a Vonzas Torvenye

Majusban, hazaindulas elott felmerettem a mara mar siralmas allapotomat. Nincs mese, csontkovacsra van szuxsegem, tragikus a tartasom, es durva fajdalmaim vannak. Sajnos otthon mar nem fert bele a kezeles, bar gyors lett volna..itt hetekig es ovatosan, rontgen alapjan kovacsolnak, otthon pedig 15-20 perc alatt helyrerangattak par eve. Az vigasztal, hogy allitolag a doki ad majd gyogytorna gyakorlatokat is, mivel a megrovidult/megnyult izmokat is helyre kell pofoznom, hogy aztan ujra fittipaldi legyek :)

Mivel mult heten Bencet is es magamat is beirattam ide-oda, eltapsolvan egy raklap lovet, egyik este igy szoltam magamhoz: mostmar csak a csontkovacsra legyen penzem.

NA?? :) Mi tortent? Masnap reggel csorgott a mobilom. Az a holgy hivott, akinek vigyaztunk tavaly a gyerkoceire. Kerdi: raernek-e esetleg ebben az evben? Fel kene kapni a skacokat a suliban/oviban es hazadobni, heti parszor.

Mivel a sok program delelottonkent van, delutan pedig pont hazaerunk, mire Lacko is, igy termeszetesen igent mondtam - es azt se felejtsuk el, hogy Bence szeretett a gyerekekkel jatszani!

Eeeeees: Igen, igen! A fizetesem fedezi a csontkovacs heti koltsegeit is!

Oh, jeeeah.... ahogy Csabi Bence - es a Vonzas Torvenye - mondja :O)

1 comment:

Anonymous said...

Latom Sydneyben is mukodik a (be)vonzas torveny :-)
puszi!!! Sz.E.