Wednesday, March 18, 2009

Megkezdodnek az utazas elotti keszuletek :))

Miota nem dolgozom - majdnem ket hete -, azt se tudom, milyen nap van..
Na, nem azert, mert semmi dolgom es csak hevereszunk, dehogy! Pont az ellenkezoje :)
Mar majdnem az "utolso simitasokat" tesszuk Hazamenetel elott, lassan szorit az ido!

Nem is tudom, mi lesz velunk Anyu nelkul? Eloszor is: fogalmam nincs, Bence hogy fogja "tulelni", ha nem lesz itt a MAMA. A kapcsolatuk tokeletes, Bence nagyon ragaszkodik hozza, ugyhogy kicsit (?) felek az elszakadasuk miatt.

Masodszor: aki feltenne/tette az - akar jogosnak is mondhato - kerdest: "es Lacko hogy birja, hogy egy even at itt van az Anyosa?" - nos, az nem ismeri Lackot. Ha ismerne, tudna, hogy ezt a kerdest teljesen felesleges feltenni neki. O az, aki 99%ban mindent jol bir /igyexem tanulni :))/
Itt megjegyzem zarojelben: Anyu "szinte orul" (haha), hogy kozel egy ev alatt "vegre" latta Lackot idegesnek - mikor indultunk Ujzira, es a taxikkal gondok voltak..

Anyu es En persze hogy jol vagyunk. Neha eszembe jut Dedi es az egyik Nagymamam: ok, ha vitatkoztak, nemetul tettek, hogy ne ertsuk :) Vagyis, mi is szoktunk vitazni, de ennyi kell ;-))

Csaladrol jut eszembe: Orsika es Lala jottek, erre elougrott a Husveti Nyul is! Hogy mi milyen IZEK vagyunk, semmi ceco, semmi hagyomany, es maris hult helye a Nyulfulnek :))) Mindenesetre ezt a Husvet temat Aprilisban ujra megprobaljuk :)))

3 comments:

Anonymous said...

Hallooooo!
Latom Teged is ellatott az elet egy csomo feladattal, de azert orulok, hogy irsz blogot, nem mint en, akit total elnyelt a Fold!!! :)))
En is sokat gondolok ezekre a dolgokra, amikrol irtal... (Anyud el, Bence ragaszkodik hozza, Neked kenyelmes es jo is igy egyutt...), ugyhogy sokszor megfordulsz a fejemben a napokban... Mikor is indultok egeszen pontosan??? "Itteni" programajanlomat megkaptad? :)))

Puszi es majd jelentkezz ha lesz 2 perc nyugi... En mar (meg) surubben vagyok net elott...

Pussssz!
Moni

Anonymous said...

Megneztem az uj fotokat: Szilvi, milyen jol nez ki az anyukad! kovetve az elmult egy evet, amit nalatok toltott, honaprol-honapra egyre jobban kivirult :-)

Unknown said...

Koszi, es raadasul milyen jol erzi magat! :)) jo volt a receptje :)))