Sunday, March 1, 2009

Marcius!

Hihetetlen, mindjart vege a nyarnak. Viszont hamarosan ujra benne leszunk, mar szervezodnek az otthoni programok - rank nem jellemzoen :)))

Varjuk, hogy ismet talalkozzunk KEDVES CSALADUNK ES BARATAINK, Europa-szerte!!! :))
Aztan ha visszajovunk, szeptemberig be leszunk tablazva, na ez se jellemzo :)

Ma Clean Up Australia Day van: szemetszedes, takaritas, szelektalas es eppen hallom, hogy egy koncert is van a kozelben /vasarnap koradelutan/. Mi is szelektalunk nagy erokkel, megvalunk a reg nem hasznalatos holmiktol, nem szeretjuk a raktar-a-lakasom verziot.

A heten 2 ev utan ujra itt volt a Queen Mary 2 nevu oriashajo, ezuttal nem neztuk meg idohiany miatt, de hasonlot szerencsere lattunk Aucklandban (mar?!) 3 hete: a Diamond Princesst :))


Reggel sajnos ujra capatamadas tortent, ez a harmadik, 4 heten belul, most egy tinedzser labat harapdalta meg egy peldany Avalon Beach-en, szerencsere a 15 eves fiu nincs eletveszelyben

http://news.ninemsn.com.au/national/758727/young-man-attacked-by-shark-at-avalon


Az arviz /eszakon/ es tuzvesz /delen/ karosultjai javara nagyon sok adomany es rengeteg onkentes segitseg erkezett az elmult hetekben. Nagyon jo latni ezt a hatalmas osszefogast. Mi is igyekszunk segiteni. Lacko mar regota tamogat egy szervezetet, en pedig onkentesnek allok. Mivel Afrika egyelore nem johet szoba, mert Bence meg kicsi lenne hozza, helyben talaltam valamit, a lenyeg, hogy a JELENBEN kell tenni, hogy a JOVO jobb legyen!!!


Egyebkent is ahogy Bence novekszik, azon leszek, hogy kitaguljon az eletszemlelete es egy olyan Vilagpolgarra valjon, aki tisztaban van azzal, hogy elsosorban rajta mulik a sajat elete es az, hogy alakulnak a dolgai. Bar azt hiszem, az Uj Energia Gyermekei inkabb mar minket fognak tanitani.....

No comments: