Friday, March 13, 2009

Bollywood betort hozzank :)

Belecsaptunk a lecsoba. Formaba hozzuk magunkat mire hazamegyunk, otthon azert megiscsak ciki ilyen "lepattantan" kinezni haha. De az is lehet, hogy mindennek megvan a maga ideje :)

- Callanetics /uh, kimondani is sok, vagy 15 eve csinalom, bar nem rendszeresen/,
- pilates /ezt Lackoval 4-5 eve nagyon megkedveltuk/,
- yoga /ehhez biztosan nem voltam eleg erett mentalisan, mert uncsinak talaltam MINDADDIG, mignem kaptunk egy remek gyakorlatsort - kundalini yoga/, es
- hastanc /ami felelmetesen jo/kozepette ma veletlenszeruen kikolcsonoztem a konyvtarbol egy - "Bollywood workout - Bhangracise your way to a better body" dvd-t.
Honey Kalaria tartja az "edzest", akinek a blogjat is megtalaltam most bonusznak, akit erdekel a tanc, a meditacio es meg sok egyeb:

Korabban lattam rovid reszleteket bollywood-i filmekbol, kivancsisagbol meg a youtube-on is belekukkantottam, de a a lemez kikolcsonzesehez a fo inspiraciot megiscsak a Slamdog Millionaire cimu film adta - ahogy a tortenet vegen lenyomtak egy bugit, nem tudtam mit szolni. Bezzeg ma a konyvtarban! Egybol kikolcsonoztem, es Anyuval nekialltunk este, lenyomtuk a nagy reszet - lehet, papirkutyak vagyunk :) -, de nagyon faraszto volt, viszont csipaztuk a gyakorlatokat :)) Kb. hastanc elemekkel dusitott aerobic oran ereztem magam, abszolut vidam hangulatban, ahogy a Kisholgy is mondja: "Just for fun!" :) Es tenyleg! Remekul szorakoztunk, tornaztunk, tancoltunk es elfaradtunk :O)

Egyebkent Bollywood a köztudatban elterjedt beceneve a Mumbaiban található hindi nyelvű filmgyártás egyik legnagyobb központjának. A fogalmat gyakran helytelenül az egész indiai filmgyártással azonosítják. Az elnevezés maga Mumbai régi nevének, Bombaynak, valamint az amerikai filmgyártás fellegvára, Hollywood nevének összevonásával keletkezett.

2 comments:

Anonymous said...

MEGNEZTEM EGY HONEY KALARIA VIDEOT A YOU TUBE-ON. AMIT OK CSINALNAK, AZ KOMPLETT KOREOGRAFIA :-O NEM HISZEM, HOGY EN TUDNAM KOVETNI...EN EGY EGYSZERU AEROBIC EDZEST SE TUDTAM SOHA KOVETNI HEHEHE :-)))

Unknown said...

ez a dvd hasonlit egy aerobic edzeshez, meg jo, hogy nem step, mert abban meg en vagyok ultra-bena :)))