Tuesday, March 10, 2009

BABAVARO BULIN

Szombaton BABAVARO partyra voltunk hivatalosak. Itt "Babyshower" alneven fut es szules elott tartando. Lanyok, asszonyok osszejonnek, dumazgatnak, jatszanak, eszegetnek.

A "mi" indiai Asszonykank, Jigna a 28.hetben van, sot, a baratnoje is, es egyikuk sem akarja tudni Csemeteje nemet - de nembaj, unisex ajandekot kaptak :)

Orsikaval, Anyuval mentunk, es mindharman nagyon-nagyon elveztuk a bulit!
Elbuvolo ruhakban vendegszereto, mosolygo Anyukak es Leendo Anyukak, vidam Gyerekek vartak, valamint jopofa, vicces jatekok, amik miatt egy percig sem unatkoztunk, sot, vegig remekul szorakoztunk mindamellett, hogy fantasztikus izeket probalhattunk ki!

Sokfele etel volt kulonbozo szoszokkal, isteni edessegekkel, amik szamunkra nagyreszt ismeretlenek, hiaba jartunk mar joparszor indiai etteremben. A csalad egyebkent szuletese ota vegetarianus, azt hiszem, vallasuk okan. Egy biztos, az o konyhajuk bizonyitek arra, milyen valtozatosan lehet enni akkor is, ha kiiktatjuk eletunkbol az allati eredetu eteleket.

Nemcsak az egesz party volt szamunkra meglepetes, hanem az is, hogy bucsuzoul mindenki kapott egy "koszi-hogy-eljottel" bucsuajandekot: mindharman gyonyoru nyaklanccal tavoztunk!

A kepeket a Tarsasagrol es a jatekokrol a Nonapi hetvege cimszo alatt lathatjatok :)

3 comments:

Anonymous said...

En epp egy ilyen "szuletesuktol vegetarianus", vallasi alapon-tipusu indiai csaladnal laktam egy ideig Dublinban. Viszont az o menujuk eleg limitalt volt es fantaziatlan, a hutoben repan es paradicsomon kivul nem is volt mas, a gyerekek szinte eheztek, es alultaplaltak voltak, a no is, de ez NEM a vega etrend miatt volt, hanem mert kisse "furcsa" gondolkodasu volt a csalad es a napi egyszeri etkezes is kimerult a Veg masalaval.Az elso heten en is "megszabadultam" ot kilotol, ami mas korulmenyek kozott jol is jott volna esetleg :-)
Sejtettem en, hogy a csalad fejeben lehetett a "bibi" es nem a vega eletmodban:-)))
Mindenesetre eleg mely nyomot hagytak bennem a veluk toltott honapok.
Milyen edessegek voltak a buliban? Mi a multkor mezzel lecsurgatott grizgolyocskakat ettunk, az is isteni volt!

Unknown said...

Regebben is jartunk ennel a csaladnal,akkor szinten nagyon fincsi kajakkal vartak.. Most az edesseg madartejszeru gyumolcsszosz volt - hugom szerint jobb piskotaval, mint amit a nagymamaink csinalnak (Anyu szerint ez azert tulzas,de Orsi ragaszkodik ehhez) -, en sajnos nem birtam megkostolni, mert 3 tanyer sos/csipos/eroset ettem, amiben volt vagy 5-6 fele szosz, grizgomboc pogacsak, gulyaslevesszeru ontet zoldsegekkel, csicseriborso salata /annyira jo volt,hogy megcsinaltam,2napja azon elunk Anyuval:)/, rizs, puffasztott rizs /mint nalunk regen a zizi, csak se nem edes,se nem szines es a szosszal szuper/, fahejas krumplis toltetu samosa, es hasonlo retesteszta-szeru toltott kosarkak, masik zoldseges valami, zoldseges curry szeru,,,tobb nem jut eszembe. KAR, hogy az eteleket elfelejtettem lefotozni! Szoval a "Te" csaladod valoban eleggge fantaziatlan lehetett sajnos! Ja, es nagyon baratsagosak es kedvesek voltak, tenyleg remek delutanunk volt :)

Anonymous said...

Nyammmi:-)
na en is vmi hasonlo menure szamitottam, mikor odakoltoztem Dublinba hozzajuk, de aztan ertek a nagy "meglepetesek" egymas utan.
A kedvesseggel nem is volt gond, mert napi 24 oraban mosolyogtak ram es estenkent a csajszival jokat dumcsiztunk "walking" kozben. De:ugyancsak mosolyogva nem futottek, nem volt melegvizem es a 100-as egomet is kicsereltek 40-esre :-))) Tudogyulladassal es (vegre)lefogyva jottem el toluk... DE, es itt jon a legfurcsabb: sokszor eszembe jutnak es hianyoznak, mert minden kellemetlenseg ellenere is megkedveltem oket. A mai napig irjak, hogy menjek, mert varnak a gyerekek is...hat, majd talan egyszer :-)