Saturday, February 21, 2009

Februari Evfordulok es Filmek

Mar tobb, mint egy hete megjottunk Ujzelandrol. Pentek, 13-an, visszaerkezesunk napjan minden rendben volt :)
Szombat, Valentin nap - ezt tavaly kommentaltam: mi minden nap szeretjuk egymast.
Persze 15-en en egy kicsit jobban... kellene mondanom, mivel a 3. hazassagi evfordulonk volt... de nem mondom, akkor is ugyanugy erzunk :)) Raadasul vasarnap vendegseg volt nalunk, igy a "meghitt" unneplest elhalasztottuk hetfore.
Szoval hetfon elmentunk, es megneztuk a He just not that into you /Nem kellesz elegge/ cimu filmet, nagggyon tetszett, ezt is melegen ajanljuk azoknak, akik szeretik az emberi kapcsolatokrol szolo torteneteket.
Kedden is evfordulo volt: Ausztraliaba erkezesem 5. evforduloja. Errol talan kesobb bovebben.
Szerdan, csutortokon ismet dolgoztam, visszahivtak, jelenleg egy rovidebb idore, de voltak mas pletykak is, ha hosszabb tavra akarnak hivatalosan is, akkor kezdhetek gondolkodni, mi legyen.
Penteken ovi, Erzsikevel seta, s a delutan egy kisebb vendeglatasba torkollott minalunk, soot, az est fenypontjakent megneztuk a Valami Amerika 2-t, tenyleg nagyon joooo!!! :)
Szombat: VEGRE felhasznaltam a Lackotol kapott Karacsonyi Ajandekomat: ismet az Oriental Spa, ezuttal egy 5 ora 15 perces masszazst kaptam, huh, nagyon relax volt a napom!!! Volt benne minden, amit el lehet kepzelni: lab-, kez-, nyak-, fej- es arcmasszazs, iszappakolas, borradirozas, vagy 15 fele arcmaszk/krem/pakolas, fuszeres furdozes: a kadban narancs, citrom, bazsalikom es fuszerek kozott pihentem :))) allati!!! Es a tortan a hab: egy isteni sushi ebed, 2 masszir kozott :)))
Delutanra ujjaszulettem, igy este ismet moziba mentunk, ezuttal Fridaekkal :)
Ma is NAGYON JO ALKOTAST lattunk: Slumdog Millionaire /Getto milliomos/. Azt hiszem nem tudnek jobb velemenyt irni rola, mint EDINA tette, tokeletesen ir a filmrol itt: http://gondola-tok.blogspot.com/2009/02/danny-boyle-es-india.html
Letaglozo, elgondolkodtato mu. Mozibol kijovet azon gondolkodtam, hogy a mindennapjainkban levo - olykor akar nagynak tuno - problemak mennyire kis piszlicsarek a filmben abrazolt - es a valosagban talan meg ennel fajdalmasabb - eletkepekhez kepest.
Viszont mindenkinek megvan az a lehetosege, hogy akar a maga, akar a kovetkezo generacio szemet felnyissa, es EMBERSEGBOL /barcsak/ jelesre vizsgazzon.

2 comments:

Anonymous said...

Dehogy baj! :-)

Moki & Rudi said...

Oriental Spa... Hmmm... En is kerek ilyet a ferjemtol! :) Otthon megyunk majd a harkanyi furdobe aztatni, remelem jo lesz az is... (Kezdetnek...) :) Pusziiiii!!! M