Wednesday, April 9, 2008

Het vegi szep remenyek....

Capank felbukkanasa ota ujabb szomoru esemeny tortent, tegnap egy 16 eves fiut harapott kette Ballina-nal egy capa /akinek allitolag az ev ezen idoszakaban ott se kellett volna tartozkodnia/. Most le vannak zarva a kornyezo partok, hogy elkapjak a capat....
Masodik napja esik, emiatt tegnap a mamaklubbal jatszohazban voltunk, ma meg a szokasos jatszocsoportban delelott. Tegnap du. Orsika meglatogatott, Bence es a mi nagy oromunkre :))
Remenykedunk a 7vegi jo idoben, mivel osszesen 9-unnepeltnyi-szulinapi-bulit tervezunk, beleertve Lackot es engem is :)))). Mennyi Kos!? Zsuzsat hianyolni fogjuk, viszont extran unnepeljuk Marko 1.eves szulinapjat hihi. Ismet a Manly Dam-nel es ismet bogracsgulyas a terv, esetleg bogracs-solet, vagy valami hasonlo.. mindenesetre laktatonak kell lennie, mivel "csak" 25 literes a bogracs, viszont kb.35 felnott +gyerekek szeretnenek jollakni belole! :o) Majd meg osszedobunk ezt-azt. Esonap nem lesz, akkor a B terv lep eletbe /amit meg ki kell talalni/.
Vasarnap vettem 2 algaevo halat az akvariumba. Egyik szoren-szalan eltunt. Ez a 3.algaevo egy ev alatt!! Hova tunnek el? Nem mondana meg valaki/zart teteju 180 literes aksi, bekes halakkal/???

No comments: