Monday, February 4, 2008

Szilvike kenyeztetese :)

Szombaton vegre felhasznaltam Draga Ferjuramtol kapott ajandekutalvanyomat es elmentem egy keleti masszazsszalonba, HAROM ES FEL oras kenyeztetesre :)) Kellemes felhomaly, sotetbarna butorok, vaszon es nadfuggonyok, kotelezo buddhafejek es kepek, fustoloillat, gyomberes zoldtea fogadott, majd egy kedves thai lany rozsaszirmokkal teleszort falavorban megmosta a labam, s elkezdodott a reflexologias talpmasszazs. Utana jott az aromaterapias testmasszazs, amit tengeri pakolas kovetett. Negyed ora relaxalas utan ledorzsoles, kellemes zuhany /csupa organikus termekkel/, majd kikisertek az udvarra /ahol tobbek kozott furdokad, baldachinos agy talalhato/, hogy elfogyasszak egy jegagyon talalt gyumolcssalatat joghurttal. Ezutan jott az arcmasszazs: pakolasok tomkelege, finom illatu kremek, forro vizes letorolgetesek, egyszer csak mez illatat ereztem arcomon, majd jott a jeghideg uborka pakolas. Hogy ne unatkozzak, mig hatott az ubi, kaptam meg egy kez- es labmasszazst/kremezest is. Nos, a szombat delutanom meglehetosen kellemesen telt :))))
Este meg leguritottunk egy /par/ pohar bort Helgaek, Zoli es Busyek tarsasagaban.
Egyebkent azota is esik az eso, meglehetosen paras a levego, de kitartunk :))
Meg valami: Bence ma hirtelen nekifutasbol kb.50szer elhajitotta a pici labdajat az egyik szobabol a masikba, annyira cuki, hogy azt le se lehet irni :o))))
Jut eszembe, elobb utobb videokat is feltoltok ide, csak lenne mar tobb idom es energiam :o)

1 comment:

Moki & Rudi said...

Azt a kutya fajat!!! :o) En is akarok ilyet!!! :o) Nalunk van valami hasonlo, de csak nyaron van nyitva (turistaszezonban), mediterran masszazst csinalnak olivaolajjal, mindezt egy teraszon tengerpanoramaval... Azt hiszem ezuttal meggyoztel, hogy kiprobaljam! :o)
Sok puszit kuldok!!! ♥