Thursday, January 31, 2008

Ess, eso, ess.... nameg az egeszsegrol

VEGRE! 2-3 nap kazanhaz hangulat utan ma estere megerkezett egy kisebb vihar, kozel 4 oraja dorog, villamlik, omlik az eso, juhejj!!! Neha nehez elkepzelni, mennyire lehet orulni ennek :o)
Az elmult napokban fuldokoltunk a paras hosegben, bar a homero a nappali falan csak 26 fokot mutatott, Orsika szerint ez atveres :)) s habar kint elvileg csak 30fok volt, hasonlo elmeny lett volna egy andalitoan parazslo kandallo elott hajszaritoval a kezunkben ucsorogni...
Egyebkent koszonjuk, jol vagyunk. Nekem sajnos a mai futas az eso miatt elmaradt, de holnap potoljuk, barmi tortenjek :) Nem is ertem, mit hagytam ki hosszu honapokon at.. pl.kimenni a tengervizzel teli medencehez, s felhomalyban uszni egyet, elotte vegigloholni a beachen, vizes homokban, mikozben a tenger nyaldossa a labamat.. most, hogy vegre nekialltam /ezer hala Zolinak!/ el se tudom kepzelni, hogy abbahagyjam /najo, egy kicsit, de nem adom fel!/ Nem adom fel, mig ironwoman /vaslady/nem leszek :))))) Elhataroztam, hogy 40eves koromra. Egyelore azonban csak rusty woman /rozsdas noci/ vagyok, tokre nyikorgo vegtagokkal :))) Mindenesetre kovetnem Monika es Rudi, es a sajat regi vega peldankat, csak ra kellene keszulni lelkileg...kicsit nehez, mig a hutoben ott figyelnek a kolbaszok :)))) De ha mar egyszer elkezdem! Figyelhetnek! Szerencsere tapasztalatbol beszelek, ugyhogy menni fog..jovo 7fotol hehe ;-) De legalabb mar a kavet szojatejjel iszom :)) Muszaj, ha meg akarom erni Benoke 35.szulinapjat :-O
Akinek valamilyen gondja van /elsosorban izuleti, keringesi, emesztesi/ ajanlanam a husmentes eletmodot, semmi tej, semmi allat, csak natur joghurt, keves szoja, tobb tofu, rizstej, zabtej, sok zoldseg, gyumolcs, teljes kiorlesu gabona es teszta, barna/vadrizs, reggelire ehgyomorra fel citrom kicsavarva 1 pohar melegvizben, nyers vagy barnacukor, mez, semmi mesterseges aroma/izfokozo, stb. es viz, viz, viz. Hipphopp elmulnak a nyavalyak. Nekem specko fel ev alatt, de persze ez nyilvan egyen- es problemafuggo.
Na, mit is akartam irni? Ja, igen, ma Orsikaval atneztuk az egesz lakast, es /vegreee/ elvittek par butort, ami az o lakasukat hangulatossa valtoztatta, a mienket meg mentesitette a butorraktar megnevezes alol :)))) most mindket lakas IKEA-s cuccokkal van tele :) az enyem otthon is, hiaba, ez az ikea.. vagy imadni, vagy utalni lehet :))))
Plusz Orsika segitett kiszanalni a regi ruhaimat /dejo, hogy vagy tul nagyok, vagy tul kicsik/, muszaj volt ot felkernem, mert igy legalabb volt valaki, aki kegyetlenul :) kiszortirozta az altalam hatha-majd-egyszer-valamikor-felveszem kategoriaba, vagy a "jee, ezt meg londonban", "jaaj, ezt ujzelandon vettem" regi szep idok emlekere tarolt cuccok nagy reszet :))))
Aztan mikor itthon vegeztunk /nana',hogy 11 helyett du.5kor/, a telepakolt autoval atevickeltunk Dee Why-bol Mosman-ba. Lala segitett kipakolni a kedves japan parossal egyutt, majd vegszora megerkezett Lacko is. A kovetkezo 1 oraban Bence elszorakoztatott mindnyajunkat, kulonbozo taktikakat bevetve: volt hintaszeken egyensulyozas, bukfenc Orsikan, apat szolovel etetes, japan lanynak, Irennek puszidobalas, a fiunak, Hironak cumidobalas, szigoru arc/nagy nevetes, ez a kis ficko mar masfel evesen egy oriasi mokamester!
Hoppa, ejfel van, le is lepek, de meg megemlitenem, hogy az elobb 1 orat sikerult Luciaval beszelnunk telcsin! Imadom ezt a not! :))) Na, joccakat!

No comments: