Tuesday, February 19, 2008

Egy kis visszatekintes

  • Februar 19: BOLDOG ZSUZSANNA NAPOT Minden Kedves Illetekesnek!
  • Februar 18: Bence 20 honapos! Hogy szalad az ido.. O is szalad-fut, incselkedik, kapcsolgat, felmaszik, leesik, nevetgel, bombol, anti- es szocialis/helyzettol fuggoen, gugyog, sorbarendez, megfigyel, jegyzetel, autozik, es mindennek megvan a menete az eleteben :)
  • Februar 17: NEGY (!!!) eve, hogy megerkeztem Lackohoz Ausztraliaba..oorulet... emlexem meg a Neutral Bay-i haz Nyuzsgo Eletere, kesobb Mosman-ban, egy aranyos kis lakasban kezdtuk meg kozos eletunket kettecsken, vegul itt kotottunk ki, Dee Why-ban, mar 3an :)
  • Februar 15: 2. Hazassagi Evfordulonk...Csabi-Nagy Csalad eleggge rendhagyo, es nem igazan unnepel,,, abban maradtunk, hogy valamikor iden majd veszunk egy uj, magas felbontasu avagy full high definition (HD) televiziot, esetleg playstation 3-al egyutt, a meglevo LCD teve es a high definition network player /az egyszeruseg kedveert nekem csak "dvd lejatszo"/ pedig Bence szobajat fogja disziteni /szigoruan Shrek-re korlatozva :-)/. Ugyis szinte rendeltetesszeruen hasznalja :) Lassan egy laptop is elkene neki,, hiaba, apja fia :))
  • Februar 14.: Valentin nap. Szerte a vilagon unneplik. Rossz nyelvek szerint mondvacsinalt unnep, a viragboltosok es egyeb arusok bevetelet novelendo. Vegen - Zsuzsu nyomasara - megis kaptam Lackotol 5 db, barmilyen filmre felhasznalhato mozijegyet. Busy is kapott, majd egyutt megyek vele, hehe. Jol kitalaltak, Szilvi szereti a praktikus ajandekokat :) Lehet, most kiabrandultok belolunk? Nezzuk, mit is mond a WIKIPEDIA: "Az elterjedt történet szerint, mielőtt keresztény hite miatt II. Claudius császár idején kivégezték, Bálint börtönőre vak leányának hite erejével visszaadta a látását. Mielőtt kivégezték, búcsúüzenetet küldött a lánynak, amelyet így írt alá: 'A Te Bálintod.' Ez a Bálint-napi üzenetküldés eredetének leggyakoribb magyarázata." NOS, ezzel pont ellentetes, es teljesen mas legendak is keringenek az eterben, egy biztos: HAJRA SZERELEM! Habar.. ehhez nem kell februar 14-et irni...... ;-) (ejnye, Szilvika)
  • Januar 30-Februar 12.: 2 eve zajlott a Cairns-Sydney Kirandulasunk Csabi Csaladdal, ISTENI volt!! Mossman Szurdok, Nemzeti Parkok, Nagy Korallzatony, es a Keleti Part tobbi szepsege..
    Majd Februar 18-tol egy het naszut Vanuatun... alomszep! Szerencsesek vagyunk, hogy ennyi gyonyoru helyen lehetunk a Vilagban !!! Mottom: Az Egesz Vilag az Otthonom!
    Ossze is utok egy "vegyes" fotoalbumot a "regi szep idokbol" :)



1 comment:

Moki & Rudi said...

Gyonyoruek a kepek! Mindent leforditottam Rudinak is! Az eskuvos szovegen, jokat nevettunk! :) Gratula az evfordulotokhoz es varjuk a vegyes felvagott albumot is! :) Mi ma voltunk szep helyen, mar fenn vannak a kepek, csak meg nem irtam hozza sztorit! Kukk meg ha van idod! Latszik a lefogyasom is egy kicsit! :)
Puszka Nektek! Moniek