Wednesday, April 27, 2011

Husvet utolag

Szoval Kellemes Husveti Unnepeket a mult hetvegere mindenkinek :)

Irni sem erom, se idom nem volt, a fotok felrakasaval kifujtam.. es szazezermillio bocsi a Baratnoimnek azert, mert nem valaszoltam meg kulon-kulon a szulinapom koruli emaiekre es jokivansagokra!!!

BRISBANE: tavaly ugyan megfogadtam (mind a negy alkalom utan), hogy legkozelebb repulovel megyunk, de most megis addig matekoltunk, mig mult csutortokon felvezettunk vegul. Reggel 9kor indultunk, 14 ora volt az ut es a New England Highway-en a kutya sem volt, szoval lazan felertunk.

Penteken otthon voltunk (mert azt a fogadalmat viszont sikerult tartani, hogy most kivetelesen nem rohangalunk egyik helyrol a masikra), lazultunk, jatszottunk, Lacko pedig dolgozott egy uj otleten.

Husvetra Kinect Xbox jatekokat kaptunk magunktol, ugyhogy volt nagy ugrabugra a legkondival lehutott hazban, mig kint tombolt a nyar...

Szombaton hasonlo volt a program, de akkor Almaval, Ritaval es Mateval bovulve, akkor keszultek a disznotoros fotok is, sonka helyett haha :)

Vasarnap elmentunk a Paradise Country ausztral Farm Turara: http://paradisecountry.myfun.com.au/
Nagyon jo volt, mindenfele bemutatoval, koztuk birkanyiras, farmer show, lovaglas, tehenfejes :)
A nap masodik felet a Gold Coast egyik partjan toltottuk jatszoterezessel, strandolassal, rollerezessel.

Hetfon a Magyar Hazban voltunk. Gyerekprogramok, versmondas, tombola (az elso huzas nekunk kedvezett oh yeah, micsoda manifesztacio :)), halaszle, kremes, volt minden, mi szem-szajnak ingere, nagyon jol szorakoztunk es megismerkedtunk par virtualis ismerossel eloben is :-)
Koszonjuk a szervezoknek a jo munkat!
Ja, es mellesleg meg is locsoltak paran, en annak is orultem (ha mar a ferjem futyul a hagyomanyokra :()
Ugy latszik, ahogy oregszem, annal szentimentalisabb vagyok, vagy mi... ;-)

Kedden hajnal 3-kor indultunk haza, hogy meg sotetedes elott megerkezzunk Sydneybe. Ismet a New England Highway-en mentunk (belso ut), keves auto volt Newcastle magassagaig leszamitva az elbujt rendoroket a narancssarga, zold vagy kek V8-as Holden (Opel) sportkocsikban kb. 10-20 kilometerenkent,,
Igazabol az utcso 110 km-en volt csak forgalom. Es esett is :-)) Az orszagban 110 km/ora a sebesseghatar, kb. 80-as atlagtempot tartottunk es 130 dolcsiba kerult osszesen az oda-vissza ut a Prius-szal 4.7-es fogyasztassal. Du. 5-re hazaertunk es este 8 orakor aludtunk, mint a bunda.

Miert nem repulunk? Mert ahhoz, hogy olcso legyen, honapokkal elobb ki kellene talalni az utat. Csak mi epp pl. ezt a mostanit csutortok reggel fel 9-kor dontottuk el, majd csomagoltunk es mentunk. Tudom, tudom, sokan kikeszulnek tolunk, dehat ez van, percenkent valtozik itt mindig minden.....

Csak az amcsi utam fix :-))))))))) Na azt bezzeg leszerveztem es ugy is marad... KIVEVE, ha nyerek a lotton, mert akkor 2 honapra bekoltozom Idahoba es lenyomom az osszes treninget egyszerre :)))))

Brisbane-ben 30 fok volt, itt pedig 17 es eddig esett, most sut a nap. Hiaba, itt az osz.

No comments: