Thursday, April 21, 2011

Bence

Ezt meg kell irnom, elsosorban a Rokonsagnak :)

Mig tegnap fogat mostam, Bence es Apa mar agyba keszult. Bence azt mondja Apanak:
- Varj Apa, ulj csak le az agyamra, beszelgessunk!
- Es mikor fogsz a hidon dolgozni? (ez a Rocks akart lenni, a hid tuloldalan)
- Hogy telt a napod?

Erre mar nevetve kijottem a furdoszobabol, mert annyira cukkkero volt, ahogy ult komolyan Apaval szemben, keresztbe tett labakkal, erdeklodoen  :))

Erre azt mondja:
- Anya, es neked milyen volt a napod?
Es ahogy hangsulyoz, es erdeklodik, aztan elmeseli, hogy az ove milyen volt, egy uj kedvenc ovonenivel...  be sem all a szaja... a percenkenti 4-5+ kerdes feltetelet tolem orokolte...   AranyFalat :)))

Az egyik ovoneni azt hitte hetfon, hogy Bence nem ismerte meg Annat es Endret (a vasarnapi tali utan), de tevednek, bar az oviban Bence a Masik Arcat mutatja (es ugy altalaban az emberek 80 %-a elott). A valosag az, hogy Kisdedunk arra is emlekszik, hogy mi volt a 3. szuletesnapjan Torokbalinton (Juci es Gizi mama hozott neki katicas csokikat), mi volt 3,5 evesen Budakeszin az emeletes haz tetejen, ahol a cicak es kutyak vannak (Marikaeknal hintazott a szobaban), milyen villamosozni a Koruton a Mamaval (ahova Woody-t is viszi majd juliusban), es hogy szereti, mikor Gabi vagja a hajat olloval - nem pedig Apa, geppel :)

Azt meg elfelejtettem mondani, hogy nalunk mar vagy 2 honapja szet es osszeszerelo uzem mukodik a lakasban. Mindenhol elemek, es eszkozok, amivel ki lehet oket szedni a kulonbozo elemes dolgokbol.

Aki azt gondolja, hogy Bence csak szetszed, az oriasit teved!
Rendkivul ugyesen, egy perc alatt visszarakja a korabban eltavolitott SIM kartyat a mobiltelefonba,  a memoriakartyat a fenykepezobe, a taviranyito es az ebresztoora, az elemtolto pedig mar regota gyerekjatek.

Lassan kellene egy szetkaphato radio - Csabi Nagypapi!
es egy vitorlazo repulo modell - Api!

Nagypapik, legyszi izzitsatok be a muszaki keszletet augusztusra!!!

Ugyanis azt meg kell irnom, hogy Laci Nagypapi mar 6 evesen radiozott egymaga - es Magyarorszag legjobb muszaki szakembere kabeltvben :)))
Istvan Nagypapi pedig repulomodell es vitorlazo repulo magus :)))

Hoppa! Es meg lesz egy magyar hagyomanyorzo lovastabor is 5-99 eves korig, karikasostor csattogtato tanfolyammal, lovacskakkal, jurtaval, osmagyar cimerekkel, sok-sok szorakozassal, es mindez szinten augusztusban! Meg kell tudnom a reszleteket a Barany Tanyarol....

Segitseg! A legjobb az lenne, ahogy a fentiek alapjan kinez, hogy az egesz augusztust otthon kellene toltenunk !!!! :-))))

No comments: