Thursday, October 15, 2009

Spanyol, relax, Bondi Beach

Hadd lelkendezzek egy kicsit :o))

Paola remek munkat vegez: figyelmes, otletes, vidam, nyitott es ami a legjobb: minden vicceskedesben benne van :)) Hozott Bencenek magazinokat, amiket megnezegettek, kirajzolt beloluk par egyszeru kepet (auto, nap, hold, stb), kiszineztek, ugy, hogy nem (nagyon) ment vonalon kivul a szin, mindenfele formabol rajzolt kicsi es nagy meretet, parokat (van ilyen kifestonk, de szerintem jo ezt hazi keszitesben is megcsinalni) osszekotottek egyenes vonalakkal, mindenfelet irkaltak, egyenest, gorbet, a-b-c betuket.. aztan jatszottak vonattal, puzzle-val, stb. majd megmutatta Bencenek, hogy hogy kell szettepni egy magazint (direkt neki hozta). Bence eloszor nem akarta :)) Kis batoritasra vegulis belement, es persze a vegere jol belejott :O))) (egyebkent nem igazan tepett ossze semmit baba koraban). Ezek utan papirgalacsinokat gyurtak, es szortiroztak szinek, meret szerint. Aztan csuszdaztak es a kertben molyoltak. Az utolso fel oraban kulonbozo spanyol dalokra tancoltak/ugraltak kozben szavakat uvoltve/lihegve :)) Mindketten szeretnek beszelni szerencsere hehe. Paolanak leirtam az alapszavakat magyarul-angolul (pisilni kell, ehes, szomjas vagyok, ez mi ott, stb), ugyhogy majd meglatjuk, ki beszel elobb a masik nyelven :))) Egyebkent Bence elso pillanattol baratkent kezeli Paolat, ami szuperjo!!!

Negy orat voltak tegnap egyutt, en pedig ugye a kozmetikusnal lebzseltem, mindenfele kenyeztetesben volt reszem, ugy mint bajuszgyanta, szemoldokgyanta, szempillafestes, es ezek csak a raadasok voltak :))) Tisztara mintha otthon lettem volna... a fodraszuzletben 2 ora alatt csak magyar hangot lehetett hallani, pedig porog a biznic :)))

Aztan olyat tettem, mint meg soha 5 es fel ev alatt, hahahaha, nagyon vicces, de egyedul setaltam a Bondi beachen, Ausztralia leghiresebb szorfos tengerpartjan :O)))))))

Idelinkelek egy webkamerat, ami eloben mutatja a tengerpartot:
http://www.northbondirsl.com.au/cam.html

3 comments:

Unknown said...

Húúúúúú, szuper gyerekfelügyelőt sikerült kifognod!
Szép napot,
Hella

Anonymous said...

Nagyon jooooo!! Ilyesmirol beszeltem a multkor szkàjpon a spanyolnyelvu ovoneni-nannyval kapcs.! De jo, hogy sikerult! :-) Puszi :-)
E.

Unknown said...

:O))) Szeretjuk is!!!