Sunday, October 4, 2009

Ki vagyunk NYULva :)

Jo kis hetunk volt... az elejen Bence es Lacko dolt ki a sorbol, vegighanytak(+hm.) a hetfo ejjelt es kedd reggelt; mig en szilvapalinkaztam - kenyszerbol, viszont nem is lett semmi bajom :))

Aztan a het kozepen hoseg volt.. Evivel es Ellaval strandoltunk, majd beacheltunk, jottunk-mentunk, cirkulaltunk, itthon nyulaztunk, a kellemesen arnyekos kertunkben tanyaztunk,,, mignem pentekre lehult az ido kicsit.. Bence utolso ovija volt a negyedevben, most jon a ket het tavaszi szunet. Vele egyutt megjott a rossz ido, szombat-vasarnap esik, es van vagy 18 fok :-(


Tegnap, szombaton a jovobeni sulink piacan voltunk. Kisse esett, de birtuk :)
Vettunk libazsirt, organikus tesztakat, egeszseges baracklekvart es sutikeket :) Mily' meglepo (bar mar gyakorlatilag heti rendszeresseggel tortenik) ujabb, valaha Kis Hazankbol ide erkezett emberekbe botlottunk. Eme organikus eteleket ugyanis egy nagyon kedves magyar holgy kesziti, akinel 2 eve rakot diagnosztizaltak.... aztan attert egy teljesen mas eletstilusra.. majd o kezdte el kesziteni maganak az egeszseges etelek alapanyagait.. s immar eljott arulni is azokat. Egyontetuen allithatjuk: isteniek :))))
De ne felejtsem ki a gyonyorubbnel gyonyorubb ekszereket, taskakat, tuzzomancokat, diszeket, festett faholmikat arulo magyar nagyszuloket sem :)

A piac utan mentunk egy kort autoval, alomszep turista uton - ami elsore a Budakeszi-Huvosvolgy kozti utra emlekeztetett, masodikra pedig a Bukkre :)) Mindenesetre csak lestunk, jobbra, balra, itt egy szoros, ott egy patak,, Bence pedig elvezte a hajtukanyarokat! :)))

Sajna Tibi is "bekapta" a jo kis virust, tegnap hasonlo allapotban volt, mint a Fiuk het elejen.
En mar kevesbe szilvapalinkazok haha, viszont faj is a fejem! Valoszinu a 10-12 fokos homerseklet ingadozasoktol.

Ma, vasarnap, atallitottuk az orakat 1 oranyival elobbre.. igy tehat 9 ora a kulonbseg jelenleg Mo-Sydney viszonylatban.

Nyul jelentes: jajdecukiiiik, itt legelnek kint egesz nap, vagy pihiznek a teraszajto kozeleben. Megloghatnanak, de nem teszik :))

No comments: