Thursday, October 22, 2009

Ujabb het utan szaladunk...


Megint majdnem hetvege, szerintem Ausztraliaban nagyon gyorsan telik az ido!?!

Hogy folytassam a mult vasarnapnal: Kathrin, Annika, Max es Tony eljottek egy ebedre-jatszasra hozzank, mielott visszaautoztak Brisbane-be. Fincsi lett a marhaporim es jo volt ismet egy nagyot dumalni, ujra talaltunk kozos temat, amit majd skypen folytathatunk :)

Hetfon asszem egesz nap punnyadtunk (vegre :)), kedden aztan ujra beindult a gepezet!

Delelott, a kellemes langyos nyarnak tuno idoben a kertben molyoltunk, majd delutan megjottek Eviek.

A plane az volt, hogy mig Evi elugrott egy kis idore - s Ella maradt -, nekem is el kellett szaladnom Sebiert a suliba, addig TIBI, A HOS jatszott itthon a ket Picivel!

Oh, yeah, Tiborunk allta a sarat, a gyerekek pedig nagyokat hahotaztak Tibi Bacsi mutatvanyain - ugyhogy o mostmar fiu-nanny allast is szeretne (igenyeket kerjuk itt leadni).
Kesobb Lacko is becsatlakozott, volt am a haddelhadd :)))

Szerdan ismet elmentunk a vizijatszoterre, az Olimpiai Parkba, jol lefarasztottam Bencet, de azert meg maradt ereje Hannaval jatszani egy oracskat delutan :o) Mellesleg 35 fok volt, tikkadtunk!!!

Ma ismet Ellaekkal jatszottunk, holnap pedig ovi, es elvileg Lilla.

Szombaton gyermek fesztival lesz, vasarnap pedig barbequezas-szulinapozas Coogee Beachen :)


Vegul itt lathato kertunk legujabb lakoja: egy cuki kis oposszum, aki itt ugrabugral ejszakankent a fakon (s dezsmalja a nyulkajat).

A nyuszik is jol vannak, bar a szurke nyuszi utan rendszeresen ki kell mennunk a 2 hazzal arrebb levo kis fuves reszre, mert ott szeret lebzselni (Isten tudja, hogy szokik ki, a mar mindenhogy befoltozott-toldozott keritesunk alatt...) szoval idonkent tigrisugrassal vetodunk ra, maskor hatulrol, o nem konnyu eset.. a barna, o igen, szelid, es hagyja magat simizni :))

No comments: