Saturday, October 17, 2009

Hirek e hetrol

Bar le vagyok maradva a tanulassal, festessel, takaritassal, ezen a heten (oktober 12-18) is eleg sok minden tortent, s nem sokat voltunk itthon.

Hetfon es szerdan Paola volt Bencevel - en "szabin" (ebed Lackoval, kozmetikus, seta), kedden Ellaval es Sebivel voltunk, mig Evi ugyeket intezett, es

szerdan volt meg egy fontos programunk: az Ausztral Mamaklub (egyelore csatolok egy 1,5evvel ezelotti fotot) ujraegyesult egy delelott erejeig!!! Miutan Anyus kijott es dolgozni jartam, nem talalkoztunk veluk, aztan elkoltoztunk.. s habar visszajarunk eleg surun Dee Why-ba, mar ok sem igazan talalkoznak. Ket csaladon kivul (ebbol az egyik mi vagyunk) mindenkinek szuletett 2. babaja, ugyhogy mindenki el van foglalva.. Az apropo Kathrinek voltak: ok ugyanis masfel eve mar Brisbane-ben elnek - viszont most 1,5 hetig Sydney-ben tartozkodnak.
Kathrinrol regen sok fotot lathattatok, o az, akinek az anyukaja magyar, o maga pedig nemet lany. Annikaval es vele sok idot toltottunk, mikor a gyerekek meg babak voltak.. Azota megszuletett Annika kisoccse, Max is. Oket egyebkent holnap (vasarnap) latjuk vendegul egy jo marhaporkoltre :o)

Viszont, hogy a het kozepenel folytassam: csutortokon Evivel, Ellaval, Sebivel es Bencevel bejartunk ungot-berget, s North Bondi-tol Bronte Beach-ig minden keruletet, felterkepeztuk a kornyeket ugyanis - na es persze beugrottunk az egyik magyar cukiba kremesert, dobostortaert, es egyeb sutimutikert :))) Meg persze furodtunk, homokoztunk, jatszotereztunk..... (hol van mar, mikor Bence nem akart jatszoterre menni,,, ki se lehet robbantani onnan..)
Penteken Bencevel es Tibivel kisetaltunk a "mi" parkunkba hintazni, majd ebedidoben Lacko is becsatlakozott tollaslabdazni egy bo felorat :)))

Vegul a mai attrakcio ta-taaam: (a szokasos) kemping-randevu Emeseek szervezeseben, iden ket bogracsban rotyogott az etel, Lacko tarkonyos borjulevest, Tomi
pedig csirkepaprikast nokedlivel fozott! Nyammm :))) Fozes elott bicajoztunk, setaltunk egy mesebeli erdoben es sarkanyt eregettunk, mig fozes utan kibereltunk par gokartot es szaguldoztunk ezerrel :)))
Van sok-sok kep is (kivetelesen az en albumomban..kesobb atrakom Lackoeba).
Posted by Picasa

1 comment:

Anonymous said...

Olvastam a kommented nalam, de ott vmiert nem tudok valaszolni ra (?). Szoval: lattam am en is a te parizsi kepeidet is :-) kivancsi lennek a '92-es beszamolora, hogy milyen lehetett AKKOR magyarkent P.-ban. Most olvasom epp a "Jappan"-t, ket szentesi ficko a '80-as evek vegen elindul Japanba a Szovjetunion at...retro hangulatban vagyok :-)))
Mi most nem igen romantikaztunk P.-ban, leven 2 darab anyos es apos is velunk volt :-) ahogy oregszem, egyre jobban hive vagyok az ilyen osszcsaladi kirandulasoknak, nagyon elvezem :-)
Jo az az uszoda, ahol jartatok,irigyellek erte. Nalunk a legkozelebbi hasonlo komplexum 30km-re talalhato,igy nem gyakran jutok el.
Hetente ketszer fog jarni a spanyol ovoneni?
Latom, nalatok ezerrel kozelit a nyar. Mi meg epp most gyujtottunk be, iden eloszor :-( Borzasztooo :-((((
puszi, Edina