Wednesday, September 23, 2009

Allatkert, pihi, ronahas...


... jellemezte hetunk elso felet.

Hetfon a Taronga Zoo-ban, Sydney csodas allatkertjeben mulattuk a napot, megvizslattuk a helyi es import allatkakat, libegoztunk fel-le ketszer, sot, fokashow-n is voltunk (ide-oda szaladgalhat az ember a sok etetes es bemutato miatt, ami amugy joo) este pedig egy bucsudumazgatas erejeig Orsika is atugrott - hisz ki tudja, melyikonk, mikor es hol latja egymast legkozelebb; ebben a csaladban maceras az ilyet elore elgondolni :))
Kedden reggel kidobtuk Zet es Kenzot a repterre, szerencse, hogy nem ma indult a gepuk!

Mivel kedden hirtelen 30 fokokat mutatott a homero, egesz nap itthon lazultunk, en mostam, pakolasztam, olvastam, Bence pedig a kertben tanyazott, homokozott, vizezett/furdott.
Delutan elmentunk a sportorara, ahol Bence eddigi onmagahoz kepest remekul teljesitett - ebben nagy szerepe volt a kozvetlen, vidam es lenduletes tanarbacsinak is :) Este atugrott Adam is, volt banzaj, Adam fozott, eskuszom, marha jo dolgom van - de miert mindig ejjel eszunk?? (bar ez most egeszseges-vega kaja volt) :))

Ma, szerda, allati: ugy indult, hogy az egvilagon semmi dolog nem lesz, csak delutan a gyerekek, ehhez kepest utolso pillanatban ovodaba rohantunk delre, utolso pillanatban csontkovacshoz rohantunk 2kor (Tibi ma velem volt az amokfutason es egy percig sem tagitott, mert vagy veletlenul osszefutok valakivel, vagy mindig tortenik valami pl. egy bevasarlas alkalmaval, ami elterit a celtol), majd haza, Tibi miatt 3ra, majd gyerekekert 4.30-ra, jatszani, majd haza, hogy Lacko tudjon foci edzesre menni 7kor.

Most probalom kitalalni, hogy mit csinaljunk majd 10 napig a ket unnep kozott Tasmaniaban (bocs, E., nem haza megyunk Karacsonykor, hanem csak ide, a szomszedba). Zsuzs, kitartas, igyexunk! :-)

1 comment:

Gergo Bacskai said...

Istenem, hogy irigylem azt a 30 fokot... :-(
Ági - Melbourne