Sunday, December 2, 2007

Futas a pacal elott, elet a koromporkolt utan

Lajosnak sikerult, ma reggel. Marmint futni. Buszkek vagyunk ra, magunkra mar nem annyira, bar Orsika majdnem elindult, en viszont magamhoz se tertem a kora reggeli oraban, pedig mar ramferne. Na nem baj, majd hetfotol :) vagyis holnaptol!? juj! De legalabb lesznek osztonzo erok :) Lacko addig, mig mi elszaladunk a Long Reef-ig es vissza /kb.20-25 perc, haldokloknak kicsit tobb/ Bencevel fog setalgatni a beachen, mivel o heti 2x focizik /ebedidoben 1-1 orat/ es nem is szeret futni. En sem,,, de azert irom e sorokat, hogy betartsam igeretem, ha mar nyilvanossagra hozom ;-)
Megcsinalunk egy meregtelenito programot, kivetelesen szerdatol, mert Orsoly hetfo-kedden suliban van, csak ne akkor alljon mar neki a gyogynoveny- es rosttablettakkal dusitott egeszseges taplalkozasnak, mikor az iskolapadban rostokol :)
Azert, hogy legyen tartalekunk ;-) ma Zolieknal jarva fantasztikus kenyeztetesben volt reszunk!!! A nonstop menu a kovetkezokbol allt: husleves, pontyhalaszle /tesztaval vagy anelkul, izles szerint/, pacalporkolt, koromporkolt csulokkel, bogres-makos torta es repatorta. Elkepzelheto, hogy volt mas is, de arra mar keptelenek vagyunk emlekezni :) Ezer hala es koszonet erte Draga Vendeglatoinknak!!!
Itthon pedig Lajosnak lassan mar konyorogni fogunk, ne csinaljon ilyen finom es szepen talalt eteleket, kulonben lufinyulak leszunk. Najo, Lacko kivetel ez alol, o alig eszik, rafer :)
Azon gondolkodom, hogy mi legyen a weblapunk korabbi szosszeneteivel, majd ha lesz idom, valahogy belinkelem ide, de ahogy irtam, ezt az oldalt pofonegyszeru hasznalni, mindenkinek ajanlom es en is koszonom a segito virtualis kezeket :)
A Kezek Gazdaja es Barataim, mar hianyoztok, de igerem, jovo hettol ujra leszek :)

2 comments:

Moni said...

Sziasztoook! Orommel olvasom, hogy jol elvagytok, meg azt,hogy van motivacio a futashoz, egeszseges eletmodhoz! Mi is igyekszunk, de igy Kari elott itt ez eleg gaz... Ugyhogy fel is adtam es majd januartol! :) Szilaskam, Te is mar hianyozol naon egy jo dumcsira, de ezen a heten en is turbodizel vagyok: szigetelunk (ma megyunk anyagert, tegnap vettunk laminatot es neztunk csempet), szval zajlik az elet ezerrel... De a Karacsonyi lapot megirtam mar!!! A heten feladom, majd lessed a postast!!! Puszka mindenkinek! Moniek

Moki & Rudi said...

Jujj, en voltam az elobb, de nem Anyuci, csak igy jott ki a lepes (mert egyszer elkezdtem blogolni leendo csemeteinknek, hogy tudjak, hogy mar miota varjuk oket, aztan feladtam es most ezzel az email cimmel jelentkeztem be kommentelni veletlenul...) Bocsika! Szoval: Moni vagyok! A TE Monid! De biztos mar rajottel! :) Szioootok!