Monday, December 10, 2007

Esos Mikulas

Az elmult napokban minden ment a megszokott kerekvagasban... hol esik, hol sut, allitolag esos nyarunk lesz. Reszemrol ok, mivel altalaban gyorsan esik es sokat, viszont hamar felszarad utana. Meleg van, magas paratartalommal, plane itt, a tenger mellett, bar van, aki hianyolja a 40 fokokat. Lajos foz, Orsi meg halszagu. Amugy sut :) Orsikaval meregtelenitunk, ma van a 6.nap, mindjart vege. Ez nem jelenti azt, hogy szerdatol nyakra-fore ehetjuk hirtelenjeben a hust, csokit.. kolaval, de mar nem lesz tiltva :) Mondjuk az elobb abrandoztunk rola, de ha oszinte akarok lenni magamhoz, akkor egyaltalan nem hianyzik egyik sem. Elso ket nap le voltunk robbanva /fej- es izomfajdalmak/, viszont a 3.nap ota tele vagyok energiaval, es 2 kilo leugrott, bar azok nem igazi kilok, csak a sok xtra kaja hianya :)) Lajos persze azota is nyalcsorgato eteleket foz Bencenek, Lackonak es a maga szamara, de en lehet, hogy megint maradok ennel a fajta etkezesnel meg egy jo darabig, finomsagok ide vagy oda,,, ugyis tul sok a jo kaja, es keves a hely a gyomorban.... :)
Penteken bowlingozni voltunk estefele, de nem tul keson, igy Bencet is vittuk. O a fel-ala szaladgalast elvezte, mi pedig atereztuk a verseny szellemet :) A, nem, de egy jot jatszottunk Zsuzsuval, Busyval, Agival, Attival es Orsikaval. Sot, Petra is guritott parat :) Mivel meg utana sem aludt el Bence /fel 9korul/ elmentunk megnezni 2 utcat a kornyeken, ahol mar gyonyoru fenyarban uszik minden haz: karacsonyi kivilagitas-verseny, amit csak el tudunk kepzelni, sot, meg azon felul is. Renszarvasoktol zenelo Mikulasokon at a Jaszol KisJezussal,,, fantasztikus! Iden nem volt olyan hoseg este, mint tavaly, de persze igy is fura ez a nagy karacsonyi mizeria ho es hideg nelkul, de nekunk nem tunt giccsesnek. Inkabb amolyan latvanyossag es szorakoztatas ez, olyannyira, hogy az egyik utcaban fagyiarus auto es vilagito kar es fejpant arus volt, a masik utcaban pedig az egesz szomszedsag kiult es evett ivott mulatott, /ez mar este fel 10 korul volt/ , a gyerekek mikulas sapkaban, vilagito kereku rollerekkel, biciklivel , labdakkal jatszottak, zene szolt,,, nekunk tetszett. Ez a nagy diszites-orulet egesz decemberben tart, de termeszetesen nem csak ebben a ket utcaban, hanem mindenhol lathatok letrara maszo mikulasok szarvasagancsos, miki-sapkas eladok... csak sajnos nem fotoztunk, de potoljuk hamarosan :)
Vasarnap Attila fozott babos gulyast bogracsban a szokasos topartunkon, a Manly Dam-nel. Mindenki allitasa szerint finom lett /Ati is remek szakacs/, es pont mire elfogyott, leszakadt az eg, a vihar hazauzott bennunket. Ez az eso sem tartott sokaig, de hiaba, a buli Atieknal folytatodott tovabb :)
Jelenleg - hetfon - itthon vagyunk, Lajos angolozik Orsikaval /elotte osszeutott egy vacsit a fiuknak/, Lacko sort csapol /keszul az ujabb 30 uveg, ezuttal ujra vilagos sor/ en pedig a neten logok /mar megint/ :))

No comments: