Friday, July 12, 2013

Átalakítás

Sziasztok,

meg tudná nekem mondani valaki, hogy kell címkézni az elmúlt pár év bejegyzéseit a legeslegegyszerűbb módon? :)

Valahogy meg kellene oldanom, mert tele van a blogom értékes és remek információkkal a családi történéseken és Ausztrálián kívül :D

Valószínűleg nekiállok és folytatom az írást, az elmúlt nagyjából egy év történései egyelőre még mindig túl érdekesek ahhoz, hogy ideírjam őket, nagyon sok munka, önmunka és nagyon intenzív év áll mögöttem. Mondhatnám úgy, hogy volt szerencsém napi 8-16 órákat thetázni magamon és ez alól az elmúlt pár nap volt csak a kivétel. Nagyon sok mindenben meg akartam változtatni a gondolkodásmódomat és érzelmi világomat és sikerült is, megvan. Mostmár abbahagytam, és másra koncentrálok.

Rengeteget írhatnék a hazaköltözésünk óta eltelt egy évről, a NAGY MAGYAR VALÓSÁGRÓL. Maradjunk annyiban, hogy ha előre látom a jövőt, valószínűleg sose megyek ebbe bele, mindaz, amin átmentem és még bizonyos része a mai napig is zajlik, messze van attól, amit a legvadabb álmaimban el tudtam volna képzelni. Akár pozitív, akár negatív értelemben véve.

Kint voltam egy hónapig Zágrábban nemrég - ahogy az látható az előző bejegyzésem fotóiról is- ahol életem legkeményebb Thetázásait - magamban való változásokat - éltem meg és most ebben személyesen Vianna Stibal, a " ThetaHealing Anyja " és a nemzetközi Képviselők is segítettek.

Mivel az időm nagy részében a saját tudatalatti programjaimat cserélgettem a munkám mellett, szuperül ki tudnám elemezni az elmúlt egy évet, valamint a magyarság/magyarok/magyarországi gondolati és hiedelemrendszereit, meggyőződéseit (bár ahhoz új blogot kellene indítsak, vagy a következő minimum 200 oldalt erre szánnom:-)).

A Himnusz kivesézése az egyik kedvencem, sokan megszabadultunk már a "térdig járunk a bűnhődésben, bűntudatban, gyalázatban és szégyenben" mintáinak hordozásából, és a legjobb, hogy aki valamiért azt gondolja, hogy őbenne ezek nincsenek, az is simán megtalálhatja a tudatalatti mintáiban genetikailag, valamint a kismillió korlátozó csoporttudatosságok sokaságában nem tud benne lenni. Azért említem a Himnuszt, mert az igazán specifikusan magyar, habár a másik nagy kedvencem a "Nekem a kérés nagy szégyen, adjon (Isten) úgy is, ha nem kérem" (Nagy László: Adjon az Isten).

Tapasztaltam számtalanszor, hogy nem mernek/tudnak/szeretnek kérni az emberek (és én sem tudtam szívből sokáig, sem befogadni), holott ez szükségeltetik a megfontolt, avagy tudatos teremtéshez: azoknak a vágyainknak, álmainknak a megvalósításához, amit a szántszándékunkkal kívánunk létrehozni.

Vagy mondjuk azt, hogy ha nem szeretünk nagy szavakkal dobálózni, hogy a szándékaink szerinti kéréseink/ötleteink beteljesülésének alapja az, hogy kérjük azt, amit akarunk: magunktól, Sorstól, Univerzumtól, Vonzás Törvényétől, Teremtés Energiájától - vagy éppen a főnökünktől fizetésemelést, vagy az ismerősünktől szívességet. Rögvest, miután TUDJUK, hogy mit akarunk - ami sokszor egyáltalán nem az, mint amire azt hisszük, vagy azt gondoljuk, hogy tudjuk - vagy akarjuk.. na és van még egy fontos lépés: EL IS KELL TUDNI FOGADNI a jó dolgokat :) A szeretetteli elfogadás, befogadás képessége avagy hiánya egy nagyon jó témakör - pontosan hozzápasszol fizikailag a szív- és érrendszeri betegségek sokaságához, amiben országunk tartja az előkelő helyezést világviszonylatban.

Na de hogy ne dolgozzak most is :-)) amiért ezt a blogot folytatni fogom az az, hogy rengeteg ember inspirál és rengetegen inspirálódnak az általam megosztott információk alapján, így hát "óhajod parancs" - ahogy a Dzsinn szól, és akkor csapjunk újra a lóerők közé!

Van egy olyan elképzelésem, hogy időnként összehasonlítsam a magyar-ausztrál tapasztalataimat. Elsőre az ugrott be erről, hogy úristen, az olvasók egy része röhögőgörcsöt kap, a másik része idegrohamot - attól függően, ki hol áll: a szívószál melyik végén, ahogy mondani szokás :-D
Másodszori újragondolásra emlékeztettem magam: "megengedném, hogy mindenki azt gondoljon és érezzen, amit akar? Ha már ezen dolgoztam az elmúlt uszkve fél évben?" és a jó hír: igeeeeen!
Szóval lesz ez is, az is, és hol thetas, hol szilvis, hol magyar, hol ozzi szemmel, és hol innen, hol onnan, hiszen ugyan itt vagyunk, de a Thetaval MINDEN LEHETSÉGES én pedig továbbra is egy globális gyerek vagyok!!!! :-)

Mai búcsúzóul itt egy spirituális video és könyvajánló:

No comments: