Sunday, September 16, 2012

2. felvonás: Betegségek Rendellenességek Instruktorképző

... és még 2 ráadás képzés, mindez egy héten belül.

Mik a történések? Van egy kis időm bővebben írni :) Második hete vagyok ismét Idaho Falls-ban. Az első heti tanfolyam alatt (lásd előző bejegyzés) sokakkal újra találkoztam azok közül, akik itt voltak az augusztusi Intuitív Anatómia Tanárképzőn, illetve nagyon sok új embert ismerhettem meg. Egy-egy tanárképzőn kb. 8O-an vagyunk, nagyjából Japán, Ausztrália, Új-Zéland, India, Thaiföld, Singapore, Libanon, Kuwait, Izrael, Románia, Horvátország, Németország, Szlovénia, Lengyelország, Szerbia, Oroszország, Olaszország, Hollandia, Dánia, Belgium, Franciaország, Svájc, Ausztria, Skócia, Anglia, Írország, Canada, USA (sokan Californiából, ill. egyéb államokból), Mexico, Columbia, Argentina és Magyarország képviseli magát - valószínű, hogy kihagytam pár országot, hirtelen ennyi jutott eszembe, akiket ismerek :)

Szóval elég nemzetközi a csapat így, hogy nagyjából 3O ország képviseli magát. Rengeteget dolgozunk és tanulunk. A ThetaHealing egy olyan módszer, ami a gyakorlatban működik, a SAJÁT gondolatainkat, érzéseinket, tudatunkat, fókuszált figyelmünket használjuk arra, hogy korlátozó gondolataink és érzelmi mintáink beazonosítása és elengedése után új, támogató mintákat tanítsunk magunknak.

Mikor 2OO9-ben elkezdtem a Thetat, Gregg Braden és Dr. Bruce Lipton volt az a két ismert személy, akiknek a munkáival legelőször megismerkedtem - akik közel hozzák egymáshoz a tudományt és a spiritualitást. Természetesen számos más információ is elérhető, az elmúlt években viszonylag sokat postáztam én is, többek között a Mi a csudát tudunk a világról, az Élő Mátrix és rengeteg film, video, könyv, szeminárium segít megérteni, hogy hogyan is teremtjük a valóságunkat.

A mai napon egy olyan tanfolyamon vettem részt, ami arról szólt, hogyan irányítsuk a gondolatainkat. Mindamellett, hogy Theta agyhullámunk segítségével sokszor kb. percek alatt is lecserélhetjük a szabotálókat, először nem árt felismerni, hogy egyáltalán mit gondolunk és az kié :D
Nagyszerű volt, csak örülni tudok magamnak, hogy a hétre bevállaltam a harmadik kurzust is :)

Hétfőtől péntekig a Betegségek Rendellenességek ment, ami első olvasatra akár hasonlíthatna az Intuitív Anatómiára - hiszen mindkettő a testtel és a betegségekkel foglalkozik - de mégsem ugyanaz. Ezen a tanfolyamon a gyógyító képességünk többszöröződik meg, mindamellett, hogy A-tól Z-ig végigmegyünk a témán, míg az Anatómián a testben, szervekben tanulunk meg eligazodni (mindkettőnél részletesen, hitrendszerügyileg).

Huh, mik történtek velem! Hirtelen nekifutásra megcsináltam a Game of Life kurzust, ultrabrutáljó, japán újítás, Theta Választható Kurzus. Van benne minden, ami átfogja az életünket, sikerünket, helyzetünket a társadalomba, családban, iskolában, munkahelyen. Örülök, hogy az utóbbi estéim erre mentek, rengeteget tanultam, dolgoztam vele :)

Múlt héten elkapott egy sámán, kint a kertben, ami nem olyan vad, mint ahogy hangzik elsőre :D 28 féle technikával dolgozó gyógyító, bár Chicago-ban van a lakcíme, utazik, amerre fújja a szél és éppen Theta-t tanul :))) 2O, azaz HÚSZ MÁSODPERC alatt elmúlasztotta a gyomorgörcsömet, ami épp volt a kajától és kávétól, bámulatos egy ember! Beszélt nekem minden láthatatlan és látható energiáról, nem unatkoztam, volt min melóznom utána :))


Aztán akikkel találkoztunk! Ezt a kisfiút szeretném megmutatni Nektek. Most 12 éves. Születésekor 1 évet adtak neki. Rengeteg problémával, vakon született, az anyukája utána találkozott Viannával. Elkezdték kezelni, most az anno 3perces rohamai kb.3 havonta vannak, rengeteg műtéten esett át, az orvosok és a Theta mellett fényterápiával kezelik. Az augusztusi IA FNSZ gyógyítása óta 45 percet tud állni és 2O mp-ig egyedül menni, míg a hasonló állapotú és korú gyerekek max.1O-15percet, kifejezi magát, jó humora van, tudja, mit akar és ami a legfontosabb: az orvosok szerint nem képes beszélni, de beszél, és LÁTÓIDEGEK NÉLKÜL LÁT - élő csodának tartják az orvosok, nagyra becsülnek mindenkit, aki a kisfiúval van, nagyon jó a kapcsolat az orvosok, szülők, gyerek és Viannáék között és azt mondták a héten, hogy jobban lát, mint a korosztálya, feles szemüveggel!!! Az anyukája rengeteget dolgozott magán és most kapta meg a legmagasabb végzettségét. Reméli, érzi, tudja, hogy a kisfiú egy nap egész más életet élhet! Nagyon, nagyon megható történet, sokat tanultunk belőle.

A másik történet egy úriemberé. Anyukájának azt mondták 41 éve, a bébije nem igazán fogja megérni a felnőttkort, de maximum 25 évet adnak neki. 24 évesen megvakult, amputálni akarták a lábát a komoly cukorbetegsége miatt és leállt a veséje. A legnagyobb bajban hagyta el a felesége őt és a 2 gyereküket. Azon a héten találkozott Viannával, és az első alkalom után nem értette mi történik, de nagyon akart gyógyulni. Szintén maximálisan közreműködnek az orvosokkal, akik csodaként kezelik és csodálattal nézik a kitartását és eredményeit. Most pénteken kapta meg a Certificate of Science - legmagasabb Theta Healing fokozatot! A cukorbetegségét kontroll alatt tartja, a doktorokkal kooperál, megtalálta álmai asszonyát és nemrég született kislányuk. 41 éves és jobban van, mint valaha! A harmadik, akit megemlítenék: Vianna unokája. Balesete volt, ahol majdnem elvesztette a karját, kb. tíz évesen, miközben erdei bobozás-szerű közben felborult, megpördült és összetörte magát. Azt mondták neki az orvosok, ahogy beértek a kórházba: "Jena, le kell amputáljuk a karodat." Azt mondta erre ő: "nem, a nagymamámat akarom". Erre a dokik: "nem érted kislány, mekkora veszélyben vagy".. erre Jena: "Ti nem értitek, hogy ki a Nagymamám". Meghallgattuk a balesetet és a következő hónapok történéseit Jenától, aki most 13 éves,  Bobby-tól, az anyukájától és Viannától. Azt mondták a dokik, hogy több,  mint egy év, mire a hiányzó, kb. arasznyi bőrréteg visszanő a csontra, de nagyon nagy megpróbáltatás lesz neki. 3 hónap alatt megvolt és ugyanolyan színű, mint az eredeti. Jena soha nem látta a karját, míg meg nem gyógyult. Bámulatos történet. Megvan nekünk az összes orvosi leletük fotója, csodálom, hogy le bírtuk fotózni, sokkoló a bedrótozott csont és a karmaradék látványa az első fotókon. A kislány egyébként nagyon helyes, néhány hegen kívül semmi nem látszik a felkarján és remekül érzi magát :)