Wednesday, April 4, 2012

Ujabb eseményeink

Nagyon nyüzsis 3 hetünk van. IMÁDOM!!! Pörög az Élet, aki bírja, velünk tart :)))

Tartottam Bemutató Estet, Alap tanfolyamot, Gyakorló estét, Haladót, Orsika 1 privát Alapot, volt két Ásatások és egy Szívmeditáció. Két nap múlva Bőség kurzus, aztán kis buli, Húsvét és már repülünk is Sydneybe!

Gratula az Ujdonsült Thetasoknak, Orsikának, az Asszisztenseknek, Stevenek és Magamnak!!!!
Szóval itt volt Steve megint egy hétre - és a mi szervezésünkben - 9O emberrel dolgozott, naggggggggggyon büszke vagyok magunkra!

Orsika rengeteget szervezett, hirdetett, adminisztrációt vezette, amcsikkal lelevelezett mindent, amit kellett, én meg nyomtam a PR-t, marketinget, és tolmácsoltam 12 órát, miközben végigbeszéltem 4 teljes napot, meg az előző hétvégét, nem beszélve a fordítási munkákról.

Azt hiszem eljött a pillanat, hogy megveregessem a vállamat: KJÓK VAGYUNK. Megkérdezte egy pszichológus barátunk: mikor jön el az a pillanat, amikor elég jó vagyok magamnak? Eljött. MOST. :D
Már csak a Párduc Project van hátra (május 6), amire hol megy, hol nem a készülésem, de ez nem akadályoz már meg abban, hogy fent állok a Fitness Modell Verseny színpadán versenyzőként.

HOGY AZUTÁN MI LESZ? Az biztos, hogy lesz, aki fel bírja venni a tempót, lesz aki nem, és minden úgy alakul, ahogy eltervezzük - és annál is jobban és gyorsabban.. na meg méginkább nemzetközileg :)


Képekben... A Szív Mágneses Terének Aktiválása Meditáció Steve-vel:A 3. magyarországi Haladó Theta Healing csoportTheta Healing Ásatások Tanfolyam Steve-vel:


Szentendre, Vacsi, Zita, Steve és mi :

Görög Étterem, Mammutban:
No comments: