Saturday, September 24, 2011

Újabb Események

AZ IDŐJÁRÁS
Micsoda szerencsénk van, egyfolytában NYÁR VAN! Még mindig! Hurrááá! Egyik nap esett le a tantusz: mindjárt szeptember vége - és még mindig egyszál kisruhában mászkálunk! 
Mióta Magyarországon vagyunk, általában csinosban cirkulálok, ritkán van rajtam a Sydney-ben jól megszokott rövidgatya-polo-papucs kombináció. Helyette szexi ruha-papucs kombináció van :D
Októberben 9 napot a mexikói melegben töltünk, majd még 3 hétvége non-stop tanfolyamokkal, aztán vissza az ausztrál nyárba! Ez az élet, Babolcsai néni! :D


AZ AUTÓ
Jelenleg egy 24 éves piros villámmal, vagyis egy WW Passat-tal járunk. Szervókormány nélkül. Egy igazi kaland! Orsikával külön örülünk... és felváltva vezetünk, Bencének meg tetszik, hogy nyikorog és - enyhén szólva - időnként darabosan vezetünk. A parkolásokról nem is beszélve: pl. a Széna téren vagy mondjuk Óbudán, a kis utcákban leparkolni ezzel a hosszú csónakkal, szervó nélkül egy KalandTúra.
Mondjuk jó, és örülünk, hogy a majdnem napi szintű Törökbálint-Zugló-Óbuda távolságot nem BKV-val kell megtennünk - nézzük mindennek a jó oldalát. Azért néha hiányzik a Toyota Priusunk :D


A VÁROS
Mindig rájövünk, hogy milyen szép Budapest! Milyen szép helyeken járunk! Már tudjuk is, merre lesz a következő lakásunk :D Arra az időre, mikor itt tartózkodunk + egészségcentrum/teaház, stb.-nek :)


A MUNKA
Nagyon sokat dolgozunk, de ez mind élvezet, hurráááá, eljutottam odáig, ahol Lackó már évek óta tart: hobbija a munkája, munkája a hobbija :-) Sok nyitott, érdeklődő, pozitív gondolkodású, kedves emberrel találkozunk a mindennapokban és sok pozitív visszajelzést kapok az egyéni konzultációk után.

A KURZUSOK
Vasárnap tanfolyamunk lesz Zuglóban, hétfőn pedig Eger környékére megyünk Kinez Katáékhoz.
Kedden este előadás 6-tól 9-ig a Sóter Klubban a ThetaHealing Technikáról, majd hétvégén újra Lélektárs (szombat) és Bőség-Teremtés (vasárnap) workshopot tartunk - szintén a Sóterben.

A SÓTER
"A Soter Klub, Magyarország legismertebb ezoterikus klubja szinte minden korosztály számára tartogat valamit, amiért érdemes meglátogatni. A hely atmoszférája, szellemisége, vendég központú kialakítása már a belépés pillanatában megnyugvást, regenerálódást ígér a munkától, tanulástól a város kaotikumától elfáradt látogatóinak.
Előadásaink az ezotéria a szellemi gondolkodás számos területéről adnak műveltséget és tudást építő, információt bővítő ismeretanyagot. Iskoláink színvonalára a legfőbb garancia oktatóink saját területükhöz fűződő elhivatottsága.
Könyvesboltunk, ajándéktárgyaink választéka a nem ezoterikus gondolkodású vásárlóinkat is kielégíti. A galérián, távol az utcák morajától található a Tea Ház, amelynek étlapja a különleges teák mellett, kávék, cappuccinók, bio torták, vegetáriánus ételek változatos ízeit kínálja."


http://soterklub.hu/







No comments: