Sunday, August 15, 2010

Ismet Eszakon

Ujra jelentkezem a telefonomon keresztul beizzitott internetrol!

Legeloszor is arra szeretnelek kerni Titeket, Draga Csaladunk es Barataink, hogy legyetek meg turelemmel, hamarosan "rendesen" valaszolok a levelekre!!!!
Es nagyon koszonom a kedves szavakat mindenkitol!!! :O))

Az uj lakas: ISTENI !!!

Ez az ELSO olyan, amit - ha epp ugy alakulna - szivesen megvennenk, meggondolva az osszes lakas- es kornyezeti tulajdonsagot.

Ami az egyik legfontosabb: futes nelkul kb. 20 fok van a lakasban!!!!!! Az ido meg nem igazan tavaszias, leszamitva 1-1 szep napsuteses napot, reggel 9-14 fok es nappal kb. 12-20 fokok vannak, legtobbszor kabatban vagyunk meg.

A masik: nagyon kellemes a nappali a nyitott konyhaval, vilagos a lakas, a falszinek baratsagos hangulatot arasztanak, es a sajat festesu kepeimnek is vannak kampok. A ket furdoszoba szep, amit mi hasznalunk, ismet sarokkadas + zuhanyzos, mindketto furdoben melegitos lampa is van, a haloszobankban ventillatoros lampa, es a nappali legkondis. Azt is imadom, hogy lakas letere van rendes eloszobaja - es nem a nappaliba kell belepni egybol, mint sok mas lakasnal. Ez szerintem vicces, mert otthon sosem voltam olyan lakasban, ami eloszoba nelkuli,,, nem ugy itt.

A komplexumnak szep fuves reszei vannak palmafakkal szegelyezve, nagyon jol nez ki este a sok kis kivilagitott jarda es garazsokhoz vezeto utak a dus novenyzettel, olyan mint egy nyaralohely :O))
Remek az uszomedence is, de azert meg nem vagyunk minden nap benne, varjuk a jobb idot :)
A konditeremben bevallom, meg nem voltam, jovo hetem meg nagyon elfoglalt, de utana jon a rendszeresseg :))) Es van biliardasztal is, es kartyaasztal is, meg boxzsak a gepek mellett,, osszessegeben nagyon jol felszerelt lakopark, es ami meg szuperjo: mind a lakasban, mind a garazsban van eleg tarolohely - fent ket beepitett szekreny az eloszobaban plusz ket beepitett szekreny a haloszobakban.

Az erkelyunk tele van papagajokkal :O)) A fiuk imadjak oket, nagyon szepek, es baratsagosak - es nem kakiltak meg ossze semmit :)

Ugyan nincs sajat kertunk, csak egy L alaku erkelyunk, de van itt lent a medencek korul 2 nagy fuves resz, ahol a gyerekek fociznak hetvegenkent, es legalabb nem nekunk kell a fuvet nyirni, kukakat kirakni, stb. hanem a haz gondnoksaga kenyeztet bennunket :)

Osszessegeben a lakas pozicioja is nagyon kellemes, 2, 5 km a Manly Beach, itt mellettunk van egy nagy (Tesco jellegu) Coles, kb. 5 perc kocsival a bevasarlokozpont, gyalog kb. 10 perc egy oriasi park+patak kacsakkal+remekul felszerelt jatszoter, es van meg 2 park ezen kivul korulottunk. Az ovi kevesebb, mint fel ora lesz, ha nem jarok mar tanfolyamra 9re.





1 comment:

Unknown said...

Örülök, hogy bejön az új lakás!!