Saturday, August 14, 2010

Internet

Ismet itt.
Viszonylag hosszu szunet utan sikerul jelentkeznem, habar meg nincs rendes internetunk.

Szinte hihetetlen, hogy 20 munkanapig tart bekottetni a netet.
Ha a Telstranal - helyi ex-Matav - kottetnenk be: par ora es megvan.

Viszont mi nem veluk, hanem egy masik ceggel vagyunk szerzodesben, de tok mindegy, melyikkel, a lenyeg: a kis ceg par ora alatt kesz, es varni kell a Telstrara, hogy aktivalja a vonalat. Azt a vonalat, ami mar aktivalva van amugy. Dehat meg egy kis technikai ez-az es azt bizony akar 3 hetig is el lehet huzni. Ez van, amikor a monopolhelyzetben levo ceg szivatja a tobbieket. Es persze a szivoszal vegen a fogyaszto all - tudom, en is voltam matavos hahaha.
Habar en a mindent az ugyfelert oldalon alltam :O))

Mindenestre, most Lacko valahogy idevarazsolta a netet az uj szep apple laptopunkra, a vadonatuj mobiltelefonomrol - amit meg nem tudok olyan remekul hasznalni, de ami ugyanolyan android (csak szebb :o)) mint Lackoe.

Najo, az elso heten 10 perc volt, mire ramentem a facebookra, de ma mar huss, es alig nehany perc alatt meg birok irni egy smst. Egy ujjal. Viszont latom az emailjeimet, es Lacko latja, hogy eppen hol tartozkodom :O)))

Vagy a technika ordoge, vagy a teny, hogy egyre fiatalodom: de Bence jobban kezeli a mobilokat, mint en, ez biztos. Igyexem felzarkozni, de jelenleg tul elfoglalt vagyok..... :-)))





No comments: