Monday, June 7, 2010

Teremtes es Boseg

Egyre bovul a Spiritualis nezeteket vallo emberek kore; egyre tobben tartanak tanfolyamot es vesznek reszt kulonbozo kurzusokon. Talan mar a Kritikus Tomeghez kozelitunk ;-))


MA es Holnap "Teremtes es Boseg Kurzuson" vagyok. Az alap es a halado Theta utan ez szamomra a kovetkezo allomas. De milyen!!! A 'fantasztikus', vagy 'dobbenetes' szo enyhe jelzo ra.

MOST es Matol Minden Nap fenttartom ezt a csodalatos allapotot: az ember azt kivanja, sose erjen veget ez a tanulasi folyamat, ezek a tapasztalasok, ez a felemelo erzes, ami raebreszt:
EN TEREMTEM A SAJAT VALOSAGOMAT.


Neha elbizonytalanodok, visszahuznak az erzelmeim, tudatalatti lathatatlan programjaim, de mar sokkal tisztabban latok bizonyos dolgokat, igy joval konnyebb - habar azert nem megy levetkozni egyik naprol a masikra sok regi bevett gondolatot/erzest :))

Egy biztos: nem mindegy, hogy valamit azert teszunk, mert "surgeto erzest" taplalunk iranta (barmifele kotelezettseg, fogadalom, karma, stb. miatt), vagy Szabad Akaratbol. Es az sem mindegy, hogy tisztaban vagyunk-e egyaltalan azzal, hogy mi a szabad akaratunk? Vagy tudattalanul ismeteljuk pl. a csaladi mintakat, tanult/hozott hitrendszerunket...


Az alap es a halado kurzusokat nem reszleteztem meg itt. Egy biztos, mar nem kell sokaig varni es osszeallitom a magyar anyagomat, hogy segitsek minden Kedves Csaladtagomnak es Baratomnak (bocsi Lanyok, tenyleg hamarosan nekiallhatunk!!), aki szukseget erzi a valtozasnak, mert mindenki, mindenki kepes megtanulni, hogyan lepjen tul sajat korlatain, hogyan tarja fel a blokkokat es teremtsen uj Valosagot sajat maganak- amire szukseg van, csak egy Nyitott Elme es egy Szereto Sziv.


A Theta Gyogyitasrol mar irtam korabban, most csak annyit, hogy tobb szinten gyogyit, s habar eredetileg egesz-seg kezelesere indult, akar azonnali gyogyulassal (kezdve rakos megbetegedestol a laktoz intolerancian at a sima fejfajasig), kesobb kibovult a repertoar, hiszen ez a technika mindenre hasznalhato, mindenki altal elsajatithato, es azt hiszem, hogy aki ezzel foglalkozik, mar nem kivan a modszerrel visszaelni semmilyen szinten - mert nincs miert.


Ami az en kepessegeimet illeti - amirol mondjuk ugy, hogy tavaly december elott halvany lila gozom nem volt, most pedig elkepeszto dolgokat muvelek - egyelore nem kivanom megosztani, majd ha ugy gondolom, hogy eljon az ideje. A lenyeg, hogy hatar a Csillagos Eg - na meg a sajat gondolkodasunk - a hozott/kialakitott/tanult hitrendszerunk alapjan - es azok atformalasa.


A Theta nem moralizal, nem mondja meg, mi a jo, mi a rossz, mi a helyes, mi helytelen, mit szabad, vagy mit nem.


A pelda kedveert mozogjunk most 3 sikon:

1. Fizikai - minden, amit latunk, beleertve magunkat es a vilagot magunk korul
2. Energia - minden, amit atlag szem nem lat, de letezik, kezdve a mikrohullamtol, stb.stb.
3. Hitrendszerbeli - a Szandek, ami az esemenyeket mozgatja

Barmi, amit teszunk fizikai sikon, hiabavalo, ha ellentetes a szandekkal (pl. erofesziteseket tenni egy konditeremben a szep es izmos alakert, ha utalunk lejarni - nem sok eredmenye lesz).

Barmi, amit gyogyitunk energiaval, mar joval hatasosabban vetul ki a fizikai sikra, de ha a szandek mondjuk hianyzik, vagy ellentetes es a hitrendszerbeli lenyomat eros, az energia es a fizikai sik csak idolegesen kepes javulni/modosulni.

Barmikor megvaltoztatunk egy szandekot egy bizonyos cselekedetre vonatkozoan, megvaltozhat az egesz eletunk - akar 1 perc alatt (eldontunk egy jelentosegteljes valtoztatast az eletunkre vonatkozoan, mondjuk egyik percrol a masikra letesszuk a cigit, stb).


A Thetaban nincs jo es nincs rossz. Amit adsz, azt kapod vissza (egyebkent is, nehol Karma, nehol Vonzas Torvenye alapjan,,, de) mivel Theta agyhullamokkal dolgozik, ovatosan kell banni a gondolatainkkal, erzeseinkkel, mindig a Legmagasabb Jo erdekeben.


Par szo a Theta agyhullamrol:

a Delta - melyalvasi fazis es tudatalatti allapot, 0-4-Hz - elotti 4 Hz-tol -7 Hz-ig tarto frekvencia; a tudatos es tudatalatti hataran allo, maskepp a kozvetlenul elalvas elotti es ebredes utani allapot; avagy az almodozas allapota; a REM fazis, avagy a hipnoterapiakon hasznalatos allapot (nagy sikerrel pl. cigirol valo leszokassal kapcsolatban).

A tudatos tudat trenirozasaval hozzaferhetove valik a tudatalattiban rejlo es eletunket eroteljesen befolyasolo lathatatlan informaciohalmaz, ami ezaltal nem csak elerheto, de meg is valtoztathato.

Theta frekvencian az elme kepes behato melysegekben tanulni, fejlodni, valtoztatni (hasonloan az Agykontrollban ismert Alfajarashoz - Alfa: 7-13 Hz, relaxacios, meditacios allapot). Ez az az agyhullam, ahol elmenk kapcsolodhat a Teremtohoz es valtozasokat idezhet elo fizikai sikon.



Ennyi magyarazat utan tomoren leirom, mit tanultam ma a Teremtes es Boseg Kurzusomon :-)


Amikor Bosegrol kezdunk beszelni - es mielott nekiallunk barmit is tudatosan teremteni eletunkben -, fontos, hogy ratalaljunk a bennunk (tudatalattinkban) elo blokkolo tenyezokre, kiassuk es megvaltoztassuk oket, hiszen pozitiv, szep es jo dolgokat kivanunk magunknak (es csak magunknak teremthetunk, senki masnak - itt azt is megjegyzem, hogy kizarolag szobeli beleegyezessel lehet csak masokat gyogyitani, keresre segiteni, soha nem onkenyes alapon!!!).

Nezzuk a blokkokat:

- Megbantottsag, sajnalkozas
hiaba olvasunk konyveket a MOSTrol, nekunk szemelyesen kell megtapasztalnunk, milyen a JELENben elni - nem a multon ragodni, nem a jovotol felni - Most Elni s elengedni a felelmeket es a begyogyitani a regi sebeket, hiszen ezek a negativumok meggatolnak bennunket celjaink elereseben.

- Nehezteles, sertodottseg
Mig folyamatosan masok eletevel vagyunk elfoglalva, nem jut ido a magunk dolgaval foglalkozni. Az emberi termeszet osszehasonlit, de tartozkodjunk ezektol az erzesektol, fokuszalva sajat bosegunk es boldogsagunk teremtesere. Tudatos erofeszites a megbocsajtasra = elorehaladas.
Thetaban a Legmagasabb Cel erdekeben el kell ezeket engedni, hiszen nehez lenne a Feltetel Nelkuli Szeretet Energiajat tartani ilyen es hasonlo negativ erzelmi toltesekkel.

- Kapzsisag avagy masnak a dolgait/eletet/stb. kivanni
Ez az egyik legnagyobb blokk, ami elzar a sajat eletunk kormanyzasa elol. Koncentraljunk celjainkra, sajat utunkra, ne mas eletet kivanjuk magunknak. Sajatunkat alakitsuk!
Emlekezzunk: korlatlan boseg all mindenki rendelkezesere!

- Harag, duh, bosszusag
Sajat hitunk tart bennunket fogva, mikor mergesek leszunk valakire vagy valamire. Talaljuk meg a sajat gyenge pontjainkat es valtoztassunk ahelyett, hogy masokat hibaztatnank barmiert is eletunkben. Mi vagyunk a felelosek es mi teremtjuk sajat Valosagunkat.

- Az Irany hianya
Amikor nem tudjuk, merre induljunk, miert es egyaltalan, minek. Akadnak emberek, akik ugy hiszik, tul onzo dolog akarni bizonyos dolgokat, vagy elerni bizonyos celokat. Emberi jellemzo az "akaras", ha nem akarunk (cselekedni), megtagadjuk emberi mivoltunkat.
Meg kell tanitani a tudatalattinkat arra, hogy engedje elerni a kituzott almainkat.

- A Partnerem mindig ellenem van
Anelkul, hogy sokan tudataban lennenk, a partnerunket hasznaljuk mankonak/tamasznak ahhoz, hogy kifogast talaljunk arra, miert nem erjuk el celjainkat az eletben. Ez a "manko" megteremti onmagat a sajat partnerunkben - rakivetitjuk a meggyozodeseinket, hogy megtartsuk celjainkat (vagyis, hogy legyen indokunk tavol tartani magunkat celjainktol).
Es meg hibaztatjuk is. Masok hibaztatasa = alapos magunkba nezessel feloldhatok a blokkok.

- Szegeny En
Ez az onsajnalat genetikai szinten hordozott panasz, ami eltavolit bennunket celjainktol.

- Tulkoltekezes
A megfosztottsag-erzet elleni kompenzacio. Erzeseket kontrollalni a "kontrollalva lenni" allapot ellen. Test-Lelek-Szellem tul elfoglalt a kihivasokkal, a fokuszalas helyett.

- Elvarni valamit, mikozben semmit nem nyujtunk
"Kovetkezo Generacios Szindroma" - jellegzetesen a mai fiatalok "betegsege" (kb. most 20 eves korosztalyt erinti), akik ugy erzik, a Vilag tartozik nekik, de reszukrol nem varhato el semmifele erofeszites. Celjaink eleresehez elengedhetetlen a felelossegvallalas, cselekedet es megbizhatosag. Ez a tudatalatti alap-beallitottsag es genetikai program megvaltoztathato.

- Elvenni valamit
Kisgyermekkent megtanultuk: nem szabad elvenni mas jatekat.
Kesobb megtanultuk: ha hasznalni akarjuk az aramot, ki kell fizetni a szamlat. Ezek alaptetelek, amik befolyasoljak eletunket. Nemely emberek ugy gondoljak, elvehetnek masoktol, vagy semmi sem szamit (ketes uzletek, illegalis tettek), de ez nem megengedett a Theta teremtesben.

- Minel tobbet keresunk, annal tobbet nyujtunk
Genetikai hitrendszer: generaciokrol generaciokra hallgathattuk: penz fial penzt; ahhoz, hogy penzt csinalj, penzre van szukseged - ezert jott letre ez a tudatalatti minta.

- A Penz Minden Rossz (ordogi) Gyokere
Ez szinten genetikai szintu hitrendszer, igy a szegenyek szegenyek maradhattak. Sok ember tart attol, hogy ha penzre tesz szert, az ordoggel cimboral, vagy tul sok hatalma lesz, amivel nem bir.
A penz a csere egy formaja, szimpla energia, szamok. Penzt birtokolni vagy kolteni nem bun.

- Ego
Rengeteg ember jatszik ego-harcot, nemelyek elnyomnak masokat, nemelyek hagyjak magukat elnyomni. Kiegyensulyozott, jatszmamentes egoval konnyen alakithatjuk eletunket.

- Visszautasitani a Teremto (Kreativ Energia) letezeset
Ontudatlan szabotalasa sajat eletunknek, mikor visszautasitjuk egy magasabb letezo Valosagat. Sem Isten, sem mas nem felelos a jelenlegi allapotunkert. Mi teremtjuk a sajat valosagunkat, minel tobb blokkot oldunk fel magunkban, annal szabadabbak leszunk.

- Panaszkodas
Artatlannak tuno, vagy szimplan egy megszokas; panaszkodas a "Nekem nincs" allapotot teremti meg eletunkben. Legyunk tudataban annak, amit gondolunk, erzunk es cselekszunk. A Legmagasabb Cel erdekeben.


Az Univerzum egyik torvenye szerint aminek tanuja vagyunk, az letezik.
Legyunk tudataban annak, hogy a Teremto a Gyogyito, a Teremto a Tanito, mi pedig tanuja vagyunk az esemenyeknek a Hetedik Sikrol, Ego nelkul, alazattal.



folyt.kov.:O)

1 comment:

Unknown said...

:-) Ez nagyon jo!