Monday, June 15, 2009

Félidőben, Itthon, Örömmel :)

Prága után 2 nap pihegés - helyett egy fokkal nyugalmasabb randik és kirándulások a Hármashatárhegytől Csillebércen át ismét Szadáig. Nem volt pontos a sorrend, de kb. így cirkulálunk Budapest és környékén jelenleg.

A héten találkoztam régi kolléga-és barátnőkkel, barátokkal, általános iskolai osztálytársakkal itthon, modern irodaépületekben, füstös kiskocsmában, szombaton Anitáéknál házibuliban (az ikreket kikölcsönöznénk), vasárnap CSALÁD, lesz még egy sörözés, és remélhetőleg egy xtra buli is bele fog férni az ittlétünkbe, bár a programok feszített tempóban szervezik önmagukat :))

Hihetetlen, hogy elvetődtem olyan helyekre, ahol vagy 20 éve (mi??) nem jártam...
Jó volt pl. ÜTTÖRŐvasutazni, nem is gondoltam volna, hogy még ma is vannak orosz cserediákok :) Hogy Bence mennyire élvezte, leírhatatlan! Féluton pedig becsatlakozott Löpö és Vince, ez pedig külön gyönyörűség volt :))

Anno, a 80'as években a Hűvösvölgyben számháborúztunk... most meg Bencét visszük arra.. ha belegondolok, azt se tudtam elképzelni, hogy lesz valaha gyerkőcöm... Aztán a naaagy bicajtúrák Budakeszi (lány vagyokk) és környéke körül, anno Cilivel.. huh, asszem van mit megmutatni a kicsi fiúnknak! Arról nem beszélve, ha Bencének lesz kedve pár éven belül, megyünk Báránnyal Hagyományörző Magyar Táborba, hadd tanulja meg, mi a Magyarok Istene! :)

Bence elképesztően jó bírja a gyűrődést, és természetesen ha nem így lenne, másképp csinálnánk a dolgainkat. Megoszlanak a véredények arról, hogy ő azért pörög e, mert az anyja ilyen, vagy én azért pörgök, mert a gyerekem ilyen, vagy mindketten ilyenek vagyunk és holnaptól Lackónak jaj lesz, mert őt is bepörgetjük O))))

Egy biztos, ha nem megyünk sehova, a Kis Duracell Nyuszink szétkapja a lakást, kertet, tetszés szerint :) Hol gazol - bár nem kéne -, hol rendet rak - bár a konzervatívabb családtagok arcán nem látszik a nagy vigasság :)))

Cicákkal, kutyákkal jól el vagyunk látva, sőt lassan már lovakkal is :) Kíváncsi vagyok, Bence milyen sportok, állatok után fog érdeklődni... asszem fel kell vennünk a ritmust!!!

Ma indul és kedden érkezik haza APA alias Böbi alias Lackó, várjuk, mint a messiást, és bár ő még csak nyomokban sejti, mi vár rá itthon a következő 4 hét alatt, asszem fogunk neki meglepetéseket okozni!!! :O)))

No comments: