Friday, November 28, 2008

Ad hoc Aktualitasok

Egyszeruen nem birom ezt a palmafat kivenni a fejlecbol, vagy a szoveget rendesen betenni :)

Annyi mindent csinalunk mar, hogy felsorolni is faraszto lenne, holott meg mindig nincs itt az Igazi Nyar! Na, nem baj, ha miattam igyekezne, koszonom, jol vagyok a 25 fokban is, plane, mig bent a hazban teljesen kellemes a homerseklet, es a halak miatt sem kell aggodnom. Habar van itthon Halaszlekocka arra az esetre, ha az akvarium felforrna :)))) Brrr!

Tegnap elott 1 dolcsiba kerult a benya, 3 eve volt ez utoljara, persze mindenki orrba szajba tankolt.

A Thaifoldon ragadt Kedves Ismerosunknek drukkolunk, hogy rendben visszaerjenek!!!!

Bence annyira aktiv, de annyira... Isteni Cukkiiii, elszorakoztatja itthon az egesz brigadot.. aki azt hiszi, hogy ujszulottel nehez, az varjon meg egy picit, aztan majd radobben :)))

Draga Baratnom: a PLETYKAK fenysebesseggel terjednek, es valamiert mintha megduplazodna a gyorsasaguk, mikor a valosaghoz abszonudli semmi kozuk.. de legalabb jokat lehet rajtuk derulni... es meg tajekozottabba is teszik az embert :o))

Es vegul, de nem utolso sorban, Kedves Nezoink, megemlitjuk a kovetkezo het legizgalmasabb esemenyet: reeeeegi Baratnonk meghatarozatlan ideig ismet a Deli Felteke levegojet fogja szippantani ! :-)))))

Es azt is hozzatennem, hogy par het mulva szinten egy Kedves Jobarat erkezik!
Ez a 2008-as ev meg mindig boven tartogat meglepeteseket :))

BOLDOG SZULINAPOT A NYILASOKNAK!!! :o))

1 comment:

Anonymous said...

Hahooo! Ime! Itt vagyok! :) Hat igen, fenysebesseg... De tudnam, hogy ez mire jo es kinek hasznal??? No sebaj: igyekszunk rohogni rajta! Bar anyosra rahoztam a fraszt! Huhh! Elmeselem egy nap a skypeon!
Pusziii! M