Saturday, October 11, 2008

A Pottyok szabira mentek :-))

Meguntam a pottyoket :)) Ugyanis minden este szamolgatjuk oket, Bence mesekonyv fuggo lett, aminek nagyon orulok! Estenkent at kell lapoznunk (olvasnom) 2 Pottyos Pannit, egy Vidam meseket es meg egy konyvet, amin 1-10-ig vegigszamoljuk a kulonbozo figurakat, formakat. Ez jooo, ha szeret majd olvasni - bar ebbol talan nem szabad semmifele kovetkeztetest levonni :)) Ha az anyjara ut, falni fogja a konyveket, ha az apjara: a betuket :))))

Na meg a foci! Jo ez a 2 udvar itt nekunk: imadnak a fiuk focizni es persze en is beallok neha :)
Anyus meg a koroket roja, ujabban Bence ROHAN, mar nem /eleg/ jo a bicikli, mivel nem farasztja le. Odaig fajultunk, hogy este kozvetlenul elalvas elott - mint a kiskutyakat, komolyan mondom - ki kell vinni egy hatalmas korre, na, akkor aztan alszik. Ha ezt nem tesszuk: a hazban rohan, es rohan es rohan, mar a nezesetol szedulunk :))) Huncutka, es nagyon tudja mondani, mit akar...akarjunk mi csinalni :)))))

JA! Nem is emlexem, hogy irtam volna: mar HONAPOK OTA NINCS cumi!!!! Pedig amilyen cumi fuggo volt!!! Nehez volt elhinni, de kb. 2 nap alatt ugy elfelejtette, mint a huzat. Ezek a gyerekek egy pillanat alatt annyit valtoznak, egyik percben ezt szeretik, masikban azt, honapokig azt hiszed, nem bir valami nelkul elni, legyen az cici, cumi, pelus, muzli, barmi, aztan egyszer csak nem erdekli tovabb.. mire az ismeroseid meggyoznek, hogy "na, mostmar xy dolog fog tortenni, esetleg soha nem fog megtortenni, leszokni, atszokni, szeretni, abbahagyni,, addigra a gyerek olyat produkal, hogy a szulo esze megall es lekuporodik :))) Bence konkretan mind a 3 cumijat ugy elrejtette, hogy nem talaltuk oket. 1et nagynehezen elobanyasztunk, mire egy hatalmas ivben elhajitotta, csak epp nem lattuk, merre. Tuve tettuk a lakast, felkeszultunk az ejszakara, amit majd jol atordit...erre.... semmi. Edesdeden elaludt, mintha csak azt mondta volna akkoriban.. hagyjatok mar azzal a szajbavalo szerkezettel..nem erdekel tobbe.. :))

Apropo, beszed. Hirtelen meglodult am a nyelvunk :O)) Hihetetlen egy kis krapek, isteni humorerzekkel. Na persze meg nem mond bonyolult kormondatokat, de abszolut ertjuk :)))

Erdeklodoknek meg elmeselem, hogy a bolcsessegfogaim eltavolitasa kisebb problemaval jar, 2 csomag fajdalomcsillapito es az ezzel jaro gyomorbantalmak ellenere mar egesz lecsitult a hasogato fajdalom a fel arcomban; dehat az en esetem meg nem is olyan rossz, ahogy termeszetesen bejonnek ilyenkor masok tortenetei is a kepbe.
Ausztraliaba erkezes elott nyomatekositanam, hogy keretik megcsinaltatni a fogproblemakat, mert itt nem tul olcso, hogy finoman fogalmazzak. Egy huzas 150 dolcsi volt - ez 1 masodpercig tartott, ehhez kepest szinte ingyen volt a masik/also bolcsessegfogam, amit 40percig vestek, foginyt es csontot vagtak, majd mindezt 3 oltessel osszevarrtak - potom 250-ert. Naugye, vannak meg az eletben apro oromok! /hogy a rontgenrol es egyeb nyalanksagokrol most ne tegyek emlitest, mert az csak olaj lenne a tuzre :))))))/

A jo hir, hogy meggyogyultunk. Hallottam, hogy otthonra varjak ennek az influenza virusnak a tamadasat, akkor vigyazz, kesz, rajt: tessek felkeszulni, ropke 3 het alatt ki is lehet belole kecmeregni - erre 4 referencia van, mi magunk! AUUU.. kar, hogy ez majd 2 honapig tartott!!!
Lacko birta a legjobban, hat igen kerem, aki heti 5-7 orat focizik egy heten, annak konnyu :))))

No comments: