Monday, September 22, 2008

Oh,azok a BAC ILUSOK

Lebetegedtunk. Bence lazas lett mult szerdan, s mivel tobb gyerkoc jart hasonlo cipoben, tudtuk, ez kb. 5 napig eltarthat. Het vegere jobb lett a helyzet, a laz mondjuk, mint a nepmeseben, hol volt, hol nem volt, mindenesetre a mi csemetenknek esze agaban sem volt pihenni, jokedvuen rohant fel s ala, es meg csak hallani sem akart a napkozbeni alvasrol. Mi mar a gondolattol elfaradtunk, hogy hogy a feneben birja ennyi energiaval, ilyen allapotban???? Nem lehetett mit csinalni vele, mint akit felhuztak, porgott.
Pentekre begyulladt az egyik szeme, vasarnapra a masik /hiaba torolgettuk kamillateaval?!/, holott penteken elmentunk dokihoz, aki, igy utolag nezve erthetetlen modon csak antibiotikumos szemcseppet irt fel, egyebet nem, bar azt ugyan mondta, hogy a lazra adjak neurofent, es a baj 3 napon belul elmulik.
Ehhez kepest ma /7fo/ du.tiszta kiutessel, 39 fokos lazzal ebredt. Irany a doki ujra. Ezuttal egy masikhoz kerultunk, aki megvizsgalta alaposan. Sajnos nem tudtuk elkerulni az antibiotikumot, illetve kremet is kapott a kiutesre. Egyelore mintha kevesebbet kohogne, de felorankent felsir, barcsak aludna vegre egy jot. Arrol nem is beszelek, hogy lassan egy hete nem eszik, 11 kilo, viszont jol nez ki, nem cingar es meg huncutkodik is eleg sokat :))) Ellenberger az en torkom es fejem is majd szetszakad, pedig elottem a nagy kaland: 4 bolcsessegfog kikapasa var/na/ penteken! Juhuu, padlogazzal elore!!!!

No comments: