Tuesday, November 6, 2012

AZ ÁLOM MEGVALÓSULT

Ez az az Álom, ami "AZ ÁLOM."

A mai Megnyitón emlékeztettek a Jelenlevők, hogy pont egy éve, az Első Alap és Haladó Tanfolyamon emlegettem: milyen jó lenne egy Theta Healing Központot létrehozni Budapesten is.

ÖRÖMMEL ÍROM LE: MEGVALÓSULT!!!!!! Megvan, MEGNYÍLT! Címe:
1O11 Budapest, I. kerület, Halász utca 1. 1. emelet 1. , november, vagyis 11.O1-től :D


Hétvégén 3 egész napos Matrix Energetics tanfolyamon voltam, hozni "kellett a formámat", miszerint egyik durva helyzetből/mélyvízből a másikba ejtem magam (ez azt jelenti, hogy tegnap este 6kor vége lett egy kurzusnak és ma fúrás-faragás-megnyitózás volt) - de asszem, ezt a mintát ma elengedem, jó volt, szép volt és sokat köszönhetek neki, mostantól tényleg jöhet a Kiegyensúlyozottság :))

Amiért a Matrixot szóba hozom, az két dolog:
1.) A KVANTUMFIZIKA - Uramisten, mennyire jó volt ez a része!! IS!!
2.) és a LÉNYEG, amit most nem nagyon írok le, de megígérem, le fogom valamikor:

"A CSODÁK A NULLA ÉS AZ EGY KÖZÖTT TÖRTÉNNEK." - Richard Bartlett

A "nulla" a Tér - Hullámok, az Egyes szám pedig a Részecske. Mindeképpen pihentetni kell a bal agyféltekét és mozgásba lendíteni a jobbat és ha ezt megengedjük magunknak: valóban CSODÁK történnek! Ezért is imádom a Theta Tér pontos címét... :D

A KÖZPONT GYERMEKBARÁT, játékokkal, könyvsarokkal, konzultációs szobával, irodával, "klubhelységgel" (ahogy meglesz a Klub) és vetítési lehetőséggel rendelkezik, a tanfolyamok mellett meditációk, filmvetítések, gyakorlócsoportok működnek. A fele bútor úton van és egy csomó minden érkezik ötlet, feladat, megvalósulás-ügyileg, viszont itt és most volt a pillanat, hogy megnyíljon!

Ez a nap RÓLAM szólt, és arról, hogy egy ÁLOM hogyan vált VALÓRA. Rólam szólt, mert megtanultam tisztelni és becsülni magam annyira, hogy mindazt, amit elértem, értékeljem (végre) és ráébredjek: igen, neheztelhetek, dühönghetek, ha azt érzem, mert az is én vagyok - és örülhetek, boldog lehetek Itt és Most, és ez is én vagyok! Most már le merem írni, mert végre elhiszem: Elég jó vagyok magamnak, megveregetem a vállamat, szeretem magam és Szeretem a Világot!!! Szeretem Magyarországot, Szeretem Budapestet és Szeretem az Életemet, bárhova is vigyen a Sorsom!!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI ELJÖTT MA ESTE! (a további képeket felrakom, ha meglesznek). Büszke vagyok magamra, és mindenkinek Hála, akivel eddig együtt dolgoztam, problémáztam, tanultam és tanítottam, sokat tapasztaltam mindből, nélkületek, nélkülük nem lennék itt és most az, AKI VAGYOK.
2 comments:

Dora said...

Szia Szilvi!
Meg sosem kommenteltem. Angliabol olvaslak mar nehany eve, emlekszem, amikor meg csak megismerkedtel a Theta Healinggel. Ugy kerultem ide anno, hogy a kisfiamnak hasonlo problemai voltak mint a tiednek, es az interneten a tunetekre keresgelve kidobta a blogod a gugli.

Csak annyit akartam irni, hogy FANTASZTIKUS amit elertel, bombano alakod van es csodas csaladod!

GRATULALOK MINDENHEZ :)

Bence es Szilvi said...

Szia Dóra!

Köszönöm szépen a gratulációt és az olvasást is :)
Remélem, Nektek is megoldódott a kisfiad problémája. Kellemes mindenséget, Szilvi :)