Saturday, February 4, 2012

Néhány dolog

Szeretnék világossá tenni pár dolgot a Thetaval kapcsolatban: 


NYERTES-NYERTES POZICIÓT TEREMTÜNK. 


1.) NEM VERSENGÜNK - NEM KELL NYERNI. 
2.) NINCS ALÁ-FÖLÉRENDELTSÉGI VISZONY, SENKI NEM JOBB, MINT A MÁSIK. 
3.) NEM GONDOLJUK AZT, HOGY MÁR MINDENT (JOBBAN) TUDUNK. TUDJUK, AZ ÉLETÜNK FOLYAMATOS TAPASZTALÁS. 
4.) NEM FIZETÜNK LICENCDÍJAT, FEJPÉNZT, STB. TANFOLYAMDÍJ VAN ÉS HELLO. 
5.) AZ UNIVERZUM LEGMAGASABB ENERGIÁIVAL DOLGOZUNK: SZERETET ÉS HÁLA.
 6.) NEM SZEKTA, NEM VALLÁSI CSOPORT ÉS NEM GYŰJTÜNK BE SENKIT SEHOVA. 

EGY REMEK MÓDSZER A SOK KÖZÜL, HOGY MEGTANULJUK AZ ÖNSZERETETET ÉS A VILÁG SZERETETÉT, HOGY FEJLESSZÜK MAGUNKAT - HA AKARJUK. 


Orsi és én használunk egy ESZKÖZT, ami segített jobbá tenni az életünket, ezért örömmel átadjuk, ahogy kaptuk. Mert nekünk napi szinten működik. Szívesen találkozom olyan terapeutákkal, akik megismerkednének új módszerrel, olyan kismamákkal, óvó-tanárnőkkel, akik segítenék ezzel a gyerekeket, vállalkozókkal, akik sikeresebbek szeretnének lenni, azokkal, akik keresik az élet értelmét, szépségét, és elsősorban azokkal, akik felvállalják a felelősséget, hogy MAGUKBA nézve változtassanak MAGUKON.

"Spirituális" és egyéb versengésből ki kívánunk maradni. Köszönjük.A ThetaHealing egy TECHNIKA - egy olyan ESZKÖZ, amelynek segítségével jobbá tehetjük az életünket, ha akarjuk. A konzulensek nem tartoznak semmilyen téren elszámolással senkinek és nem függnek senkitől. Három dolog, amit tiszteletben tart: SZABAD AKARAT ÉS SZÓBELI ENGEDÉLY a gyógyulni/változtatni kívánótól, valamint a TISZTELET Magunk, Mások és a Teremtő Erő/Univerzum/stb. iránt.No comments: