Sunday, December 28, 2008

Es meg mindig Karacsonyrol.. iranyban az Uj Ev fele feluton :)

Szoval megvolt: szep volt, jo volt, meleg volt - egesz belejottunk az Unnepek vegere, de legalabb jol elfaradtunk a sok maszkalasban :-)

Szentesten egyutt volt a Csalad. Mennyire jo, mikor a Vilag Tuloldalan igy ossze tudunk jonni!!! Es sokat gondoltunk Ratok, Otthoni Csaladunk, Barataink, es arra, hogy milyen remek talalmany az internet!!! :o)

Karacsony masnapjan Edithek is jartak nalunk. Hihetetlen! Vajon eszebe jutott anno valakinek majd' 40 eve a suliban, hogy Edith es Kati egyszer Sydney-ben fognak csaladostul ujra osszefutni?? Imadom a Vilagot, komolyan, olyanokat produkal, hogy eszmeletlen! Ha most elkanyarodnek a tematol, bovebben is kifejtenem, hogy micsoda "veletlenek" ernek nap mint nap, milyen "arcokkal" futok ossze, milyen kozos szalak vannak a hatterben, es mikre jutunk!! Na, de ezt majd egy konyvben! T! Tudoddd :))))

Vissza a Karihoz. Marie-Edith es Richard 5 hetes kislanykaja, Sophie milyen cukkkiii! Orakon at itt voltak, o csak figyelt, kicsit aludt is, nameg evett egyet /semmi siras!?/, aztan kesobb vigan elvezte a tenger felol aramlo friss fuvallatokat Edesapjaval, mig mi a parton karbantartottuk labizmainkat. Edithke orvosilag, mivel iden ugy dontott, bokajaban femcsavarokkal es rudakkal erkezik Ausztraliaba. Jobbulast neki, EN tudom /csak igazan/ milyen az, amikor valakinek "menesi kenyszere van" - nehany kis fembizgentyu nem tartja vissza semmitol :)) Ezert fog megalakulni a 3. szamu bizniszunk is :))) Lehet, ha rendesen meditalnek, tenyleg nem kene aludnom??? Jo lenne, mert igy sincs ra idom, es akkor meg LOLA projectrol nem is beszeltunk! :o)) Az Uj evi fogadalmak gyulnek maaar :o)

Masnap koran keltunk, majd egesz allo nap futkaroztunk Canton Beachen, ahol Tomi nagy fozest rendezett Kellemes Tarsasagban :) Emlekeztek amikor irtam, hogy Bencet nem lehetett anno bevinni egy jatszoterre? Na most meg nem lehet kivinni. Raadasul /halajoistennek hogy magyarul beszelo gyerek/ egy kislanyt hazaparancsolt, tiszta mak, hogy az nem ertette, bar Bence nyomatekositotta a kezmuzdulataval is. Probaltam neki kifejteni, ez nem szep dolog, de asszem fittyet hanyt a mondandomra. Remeljuk kesobb toleransabba valtozik ;-)

........Kozben eloreszaladtunk az idoben.. ma mar SZILVESZTER van! Mi pedig itt ulunk a dobozok hegyen hatan. Az allandosagot kedvelok talan felvonjak szemoldokuket: ezek mar megint koltoznek valahova? haha.........
Egyik karacsonyi ajandek gyanant megajandekoztuk magunkat egy uj lakhellyel, s emiatt tobb idovel es penzzel :o)) A koltozest a szokasos gyors tempoban lezavarjuk a napokban, s egyuttal:

KELLEMES SZILVESZTERT ES BULIZAST KIVANUNK MINDENKINEK!!!

No comments: