Sunday, February 14, 2010

E hetunk tortenesei osszevisszasagi sorrendben

Miota Apuek elmentek, ugy tunik, hogy veg nelkul omlik az eso, leszamitva 1-2 meleg napot. Jelenleg 94% a paratartalom, mikor pedig nem esett a heten, 75% volt - 35 fokban.
Semmi sem szarad meg, a szaritogeptol viszont meg parasabb a levego a lakasban.

Remeljuk, kedden szep es felhomentes delutan/este lesz, mert hazassagi evforduloilag megyunk a Csillagvizsgaloba. Az evfordulo egyebkent hetfon van, de aznapra meg esot mondtak. Lacko nagyon elorelato volt :O)

Csilike nemreg emlekeztetett arra, hogy ma Valentin nap van. Eddig nemhogy eszembe se jutott, de Lacko meg mindig dolgozik, igy este 3/4 9 korul (vasarnap). Orul az uj munkahelyenek, mert van mit csinalnia, rengeteg a melo - de ez azert durvaaa :))) Sebaj, kap helyette majd ket szabadnapot; viszont holnap helyeznek elesbe egy forgalmas weboldalt megujitva, muszaj egesz 7vegen robotolniuk.

Bencevel nyomulunk mindenfele, ma pl. jol elaztunk a Balmoral Beachen, ahova Tibivel egyutt mentunk. Sot, 1 ejszakat nosztalgiazva itt is toltott, az ex-szobajaban :)

Vagy nem is annyira nosztalgia miatt, hanem mert tegnap Kinai Ujevet unnepeltunk Phong-nal keso estig, ahova eljott Lacko is, es persze Orsika - Bence meg amugy is jar velem.
Megint jo sokan voltunk, es nagyon jol ereztuk magunkat. A hab a tortan Phong mini-arcelemzo tanfolyama volt. Fuuuu!!! Nagyon erdekes! Na, az se semmi, amit KATA muvelt itt velunk tavaly, 2 perc alatt elmondva a fejunkrol mindent :-))
Phong megigerte, hogy egy szep napon megtanit minket is erre... remelem, inkabb elobb, mint utobb, mert nem semmi igy ranezni valakire es nagyjabol pont jellemezni az illetot :o)

Mi is volt meg a heten? Annyira telnek a napok, hogy alig emlexem.
Asszem volt 2 capatamadas, az egyik itt valahol es a ficko ki tudta rangatni a capa szajabol a labat vegul, ami talan nem is emberre tamado capa volt.. a masik meg a Gold Coaston talan.
Emlexem, mikor kb. 2004-ben a turizmus tanarom azt mondta: minek annyit lovagolni a capatamadasokon, ez kb. akkora hir, mint egy autobaleset. Hat ja :-o

No comments: